• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stefan Milivojević

09.07.2022

22:35

KARAĐORĐE ZA INFORMER OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA SUBOTIĆKOM! Žestoko opleo po Peci: Ispao je gori od Davida! A evo šta je rekao o Maji

printscreen

Rijaliti

KARAĐORĐE ZA INFORMER OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA SUBOTIĆKOM! Žestoko opleo po Peci: Ispao je gori od Davida! A evo šta je rekao o Maji

Podeli vest

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe Subotić, oglasio se nakon što je u medijima isplivao snimak na kom se vidi kako je Maja Marinković bliska sa suprugom njegove ćerke, Pecom Raspopovićem

Karađorđe nije koliko se razočarao u Pecu, koga je smatrao ozbiljnim čovekom:

- Ostao sam bez teksta! Sada sam video tu vest i iznenađen sam u negativnom smislu! Očekivao sam da joj je Maja drugarica, a za njega sam mislio da je ozbiljan čovek i roditelj. Degradirao je sam sebe kroz ovu priču, mislio sam da misli da malog Jovana - rekao je Karađorđe na početku razgovora, a onda je otkrio da li se čuo sa Aleksandrom nakon skandala:

Foto: HIT dodatak/informer

Oglasio se Karađođe Subotić

- Čuo sam se sa ćerkom. Ljuta je kao ris. I ja bih bio ljut, ovo je izdaja! Bruka i sramota! Ovo je prevara nad prevarom. Peca je ispao gori od Davida. On je meni davao signale da je preozbiljan čovek, neko na koga može da se osloni, stvarno sam ostao bez teksta - rekao je Subotić, pa dodao:

- Pitao sam Aleksandru pre par sati kada je Magdalena došla sa ekskurzije "Da li se vratio Peca?", a ona mi je rekla da je on sa svojim sinom iz prvog braka i da je bio negde. Ne mogu da verujem da se čovek spustio na nivo Davida. Ona da je pametna, a nadam se da jeste, on je taj koji treba da razmisli gde će sada, jer nije ona ta koja je napravila bulašatinu nego on - istakao je Karađorđe.

Foto: Foto: Marko Đoković/printscreen

Aleksandra, Maja i Peca

- Loše bih se osećao da je moja ćerka nešto zabrljala, ali ovo... Ostao sam bez teksta! Maja je Aleksandri bila drugarica pokretnica, ne znam kako će ta ista Maja sada da izađe na ulicu. Ovo što je uradila je baš podlo i zaista ovo nisam očekivao da će uraditi. Žao mi je, najžalije mi je malog Jovana. Napravili su detetu haos od života - zaključio je Karađorđe Subotić za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 1 godinu

Pa sta ocekivati od kurvetine koju otac podvodi jase se sa rodjenim ocem bolestine...to nije za u kucu kod nikoga

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija