22.08.2022.

23:35

Foto: informer.rs

Džet set

USKORO ĆU REAGOVATI NA PRIČE O TOME DA SAM ORGIJALA U KARANTINU! Anđela Đuričić najavila haos zbog lažnih priča! (VIDEO)

Anđela je pred gostovanje u večerašnjoj emisiji "Narod pita" odgovarala na naša pitanja i najpre se osvrnula na susret s Mensurom Ajdarpašićem za koji je mislila da se neće desiti. Njih dvoje nedavno su popili piće iako je ona tvrdila da do toga neće doći:

- Ma da, nisam rekla da ne bih pila piće s njim, ali nisam baš rekla da moramo. Ali ja sam milion puta rekla:"Zašto da ne"- počela je Anđela koja kaže da je Mesnur super lik, ali samo napolju: 

Informer

Pili piće zajedno... Anđela i Mensur

- Ma super je. Mislim da je on u rijalitiju druga ličnost, on je par puta i pričao. Zatvoren prostor ga promeni, uđe u neke teorije. Napolju je smiren- iskrena je Đuričićeva koja tvrdi da se ipak nisu muvali: 

- Nije bilo toga, Mesnur je lep momak, ali nije bilo toga.

Anđelu smo pitali da li će i ona poptisati ugovor za "Zadrugu 6", kao što je to danas učinio Miki Đuričić: 

- Ja neću potpisati ugovor za "Zadrugu". Ništa od "Zadruge 6". Svi se opravljamo od toga, prvih 20 dana smo svi bili u mašini. A drugih sam se posvetila sebi, živela sam. Nisama sada spremna za to. 

Informer

Reagovaće na svoj način na laži... Anđela

A na pitanje da li će komentarisati navode Ane Jovanović da je imala nešto s Matejom Matijevićem u karanitnu, Anđela se iznervirala: 

- Iskreno, to nisam ni tada komentarisala i neću. Videćete za par dana kako sam ragovala. Mene to ne pogađa, ja ću reagovati na to u svom stilu. Saznaćete kako. 

Šta je još izjavila Anđela, pogledajte u video snimku: 

BONUS VIDEO: