• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.08.2022

18:32

MIKI PRVI POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 6! Željko Mitrović tražio od Đuričića da ispuni JEDNO OBEĆANJE! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Rijaliti

MIKI PRVI POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 6! Željko Mitrović tražio od Đuričića da ispuni JEDNO OBEĆANJE! (VIDEO)

Podeli vest

Sada već tradicionalno kao i svake godine i ove, Miroslav Miki Đuričić potpisao je ugovor sa Željkom Mitrovićem o ulasku u "Zadrugu 6" u kojoj je će morati, ovoga puta, da ispuni jedan uslov

Iako je tvrdio da više neće biti učesnik rijalitija, Miki Đuričić se kao i nebrojano puta do sada, predomislio i potipsao ugovor sa Željkom o ulasku u šestu sezonu najpopularnijeg rijaliti programa do sada.

Foto: Instagram/printscreen

Miki je prvi učesnik Zadruge 6

Miki i Željko snimili su ovo potpisivanje, a Mitrović je otkrio šta je tražio od Đuričića:

- Evo nas, počelo je potisivanje za Zadrugu 6, sa Mikijem otvaramo kao i svake godine. Jedino što sam sada malo razgovarao s Mikijem, jeste to što je on u prošloj sezoni otkrio pojavu koja se zove "dremež". Ali je obećao da će sada manje da spava, da će biti aktivniji i obećao je da je ovo poslednja "Zadruga" u šta ja baš ne verujem, ali videćemo. I pošto je tražio veliki honorar, doneo je ovde neku produkciju- pokazao je Mitrović Mikijeve proizvode od mangulice.

Foto: Informer

Ponovo stiže u Šimanovce... Đuričić

- Proizvodi od mangulice. Kakvi su mi proizvodi? - pitao je Miki Željka, koji je priznao da su dobri:

- Nisu loši. Ajde da izdržiš 10 meseci, a da ne prespavaš osam- kazao je Željko po potpisivanju ugovora.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija