23.08.2022.

11:42

Foto: printscreen

Džet set

DALILA OTKRILA KADA ĆE SVADBA SA GRINGOM! Dragojevićka progovorila o sinoćnoj veridbi i sudbonosnom "da"

Dalila Dragojević i njeno učešće u petoj i najgledanijoj sezoni "Zadruge" do sada, definitivno je ostavilo pečat i sa sobom nosi mnoge gradske priče i spekulacije.

Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila u odajama Bele kuće, Dragojevićka se ne zaustavlja i nastavlja da živi punim plućima, te često putuje po regionu i stiže na sve strane.

Informer

Dalila Dragojević

Prilikom uživanja u slobodi, dogodile su se emocije sa čuvenim "Gringom", o kome Dalila nikada zvanično i konkretno nikada nije rekla ništa sem da simpatije postoje i da odnos nije definisan. Ova mistična priča već danima puni domaće portale i novinske stupce, te se delirijum oko ove teme nastavljao.

Informer

Dalila Dragojević

Prethodnu noć, napravila je pravu pometnju, kada je na svom storiju na Instagramu okačila fotografiju poklona (prstena) koji je dobila i otkrila da je upravo rekla "da".

Ubrzo se podigla velika prašina i svi su brujali o tome da Dragojevićka ponovo staje na ludi kamen, a sada je za Pink.rs Dalila otkrila istinu i pravu pozadinu svog poteza od protekle noći.

- Sprdam se naravno! Kad vidim na šta se ljudi sve primaju, naravno da se sprdam! A možda bude i istina, nikad se ne zna... Ako ćemo realno, malo je još uvek prerano za sve to... - rekla je Dragojevićka.

BONUS VIDEO: