• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.08.2022

07:16

ŠOK! VERILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ! Bivša zadrugarka rekla "DA", pa se pohvalila prelepim prstenom!

Antonio Ahel ATA Images/pixels

Rijaliti

ŠOK! VERILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ! Bivša zadrugarka rekla "DA", pa se pohvalila prelepim prstenom!

Podeli vest

Bosanska starleta Dalila Dragojević sinoć je svima objavila da je zaprošena i pokazala je verenički prsten

Dalila Dragojević, koja je ubrzo nakon izlaska iz "Zadruge 5" raskinula turbulentnu vezu sa Filipom Carem, vrlo brzo je pronašla novu ljubav, a već sada je novom izabraniku rekla sudbonosno "da".

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Dalile Dragojević

Dalila je sa pratiocima na Instagramu podelila fotografiju nakita i vereničkog prstena, a u opisu fotografije je napisala:

- Rekla sam da!

Podsećamo, Dragojevićka novog dečka još uvek krije od javnosti, a kako sama kaže, u pitanju je bogataš koji ima vozni park i privatan biznis.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija