01.12.2022.

12:28

Foto: printscreen

Džet set

NAJVEĆE RAZOČARENJE MI JE FILIP CAR... Janjuš doživeo potpuni slom kada je shvatio da mu prijatelj neće ispuniti PAKLENI PLAN

Filip je, naime, postao ravnopravni učesnik rijaliti šou programa "Zadruga 6", a na samom ulasku je imao dosta neprijatnih scena sa ukućanima.

Informer

Filip Car je još jednom postao učesnik rijaliti šou programa "Zadruga"...

Nisu ga svi dočekali raširenih ruku, a Careva (i Janjuševa) bivša devojka, starleta Maja Marinković, kao i njen izabranik, jutjuber Bilal Brajlović, bili su posebno uznemireni što će morati da dele prostor sa njim.

Informer

Filip Car je pomrsio konce Maji i Bilalu...

Filip i Maja su već naredni dan počeli da se optužuju kako bi mogli da "obnove vezu, samo da to hoće". Iako je Car naglasio da nema nikakve emocije prema Maji, Marinkovićeva tvrdi suprotno, a Janjuš je na svom Instagram profilu izrazio razočarenje zbog toga što u rijaliti šou programu njegov prijatelj nije ispunio starletina očekivanja - da potrči za Majom i da je osvoji, a samim tim i  uznemiri njenog oca, Radomira Marinkovića Takija.

Informer

Printscreen/Instagram

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Najveće razočarenje mi je Filip Car! Užasno je to što kuliraš Maju i nećeš da budeš sa njom... I što ugrožavaš zdravlje Radomira Marinkovića Takija ili Tadže... - napisao je Janjuš u svojoj objavi na Instagramu.

Informer

Marko Janjušević Janjuš

Naravno, bivši zadrugar je bio ironičan, ali publika koja je pomno pratila Filipa i Maju u prošloj sezoni dobro zna da od njih može da se očekuje sve, pa i pomirenje, do kojeg za sada oboje tvrde da neće doći.

BONUS VIDEO: