• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.12.2022

11:13

OSTAVIO TE U KUPAĆEM, DAO PAR EVRIĆA I POBEGAO! Car izneo detalje Majinog i Pecinog raskida, Marinkovićka mu oštro odbrusila!

printscreen

Rijaliti

OSTAVIO TE U KUPAĆEM, DAO PAR EVRIĆA I POBEGAO! Car izneo detalje Majinog i Pecinog raskida, Marinkovićka mu oštro odbrusila!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car je ušao u raspravu sa bivšom devojkom, starletom Majom Marinković, a u naletu besa je izneo detalje o njenoj aferi sa nevenčanim suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić

Filip Car ustao je za Crnim stolom i tom prilikom ušao u žestok okršaj sa bivšom devojkom Majom Marinković.

Foto: Printscreen/You Tube

Filip Car

- Rekao si da si bežao od Maje, kako ćeš ovde balansirati? - glasilo je pitanje.

- Lagano, samo ću komentarisati kada je neka tema koja je potrebna, ako je zezancija. Ovde ne može da se pobegne od emocija, znam da mi mnogi ne veruju da imam ovakav stav, ali je tako. Ona dobije životinjski nagon, ponaša se kao Tarzan. Kada je bila diskvalifikovana, ostala je želja da porazgovaramo nakon toga - rekao je Car.

- Misliš ti si mene diskvalifikovao. Dok sam bila sa gospodinom Vijagrom - kazala je Maja.

- Samo da kažem da je on tebe u gaćama ostavio u Crnoj Gori - dodao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube

Filip Car

- Ja sam najgora, a oni su nakon mene jadni, bedni i ispadaju žrtve. On je rekao gde god da se nalazim, da će doći do mene. Govorio je da nije sve onako, kako izgleda. Đedović i ja smo se našli jedno veče, posle toga je došao Cica(Čorba), to veče je naš odnos završen - rekla je Maja.

- Ako Taki ima naše poruke, neka odmah prosledi - kazao je Car.

- Nemoj da mi spominješ nikoga od članova porodice. Ja sam dobila informaciju da ste Janjuš i ti zvali nekoga i pevali pesmu - rekla je Maja.

- Tvoj oca? Mi da smo zvali? Misliš na njega? Nikada se to nije desilo. Bolje reci zašto te je Peca ostavio, pobegao je čovek. Ostavio te je u kupaćem, dao ti par evrića za put i zbrisao - kazao je Car.

- Ti tako misliš. Što ste onda svi vi sa mnom, kada sam ja takva? - upitala je Maja.

- Ti si bila neko koga sam ja voleo, s kim sam svašta nešto prošao, ali sam shvatio neke stvari - rekao je Car.

- Onda nemoj više da me vređaš - istakla je Maja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija