04.02.2023.

23:03

Foto: Printscreen

Džet set

ISPALIO JE KAO NIKO NIKAD! Anđela upala u očajanje zbog POMIRENJA Zvezdana i Ane, ceo dan ne ustaje iz kreveta!

Anđela, koja je uplovila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom, svela je komunikaciju sa njim na minimum kada je u rijaliti ušla njegova nevenčana supruga Ana Ćurčić.

Đuričićeva i Zvezdan je trebalo da budu "na pauzi" dok ne izađu iz rijalitija, a Anđela je pred Anom najavila da će se boriti za Slavnića, čak i da je on ne želi.

Informer

Anđela i Zvezdan

Zvezdan je dobro upamtio njene reči i odlučio da joj se vrati nakon žestoke svađe sa bivšom nevenčanom suprugom, a onda ju je za manje od 24 sata opet ostavio!

Naime, Slavnić i Ana su nakon emisije imali žestoku raspravu koja je trajala do ranih jutarnjih časova, nakon koje su se slomili, isplakali, pomirili i zakopali ratne sekire.

Informer

Zvezdan i Ana

Zvezdan je zatim odlučio da okonča vezu sa Anđelom, što ju je totalno slomilo. Đuričićeva danas nije izašla iz izolacije u kojoj spava i ceo dan nije ustala iz kreveta.

"Jadna je ta žena čije raspoloženje zavisi samo od muškarca...", "Anđela dođi sebi dok još imaš kome", "Do čega je sebe dovela i koliko se isponižavala... Treba da se zapita kako su joj roditelji i šta je napravila od svog života. Nijednu kočnicu nije imala i nije ništa shvatila, niti se pokajala. Nije za žaljenje", "Vidiš kako se sve vraća kad letiš visoko, a zbog koga i čega" - bili su samo neki od komentara, a koliko će joj biti potrebno da bude "ona stara" ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: