• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.02.2023

22:00

BOLESNI EGOCENTRIK S TRIPOM DA JE NEKO IME! Ljuba Pantić ŽESTOKO isprozivala Zvezdana, a ni Ana i Anđela nisu bolje prošle!

E-Stock, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

BOLESNI EGOCENTRIK S TRIPOM DA JE NEKO IME! Ljuba Pantić ŽESTOKO isprozivala Zvezdana, a ni Ana i Anđela nisu bolje prošle!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović prokomentarisala je zadrugare Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić i Anu Ćurčić, koji su se našli u centru skandala o kojem bruji ceo region

Ljuba nije imala lepe reči za pomenute aktere ljubavnog trougla koji pred kamerama "Zadruge 6" prolaze kroz pravu dramu.

Foto: Antonio Ahel/Miloš Rafailović/Tamara Matić Drača

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

Ljuba nije štedela reči dok je govorila o njima, a Anđelu je uporedila s Majom Marinković, koju je i ovog puta potkačila zbog njene afere sa nevenčanim mužem njene ćerke Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić

- Zvezdan, Ana i Anđela… Ko je najveći folirant?! Za početak da stvari nazovemo svojim imenom. Imamo jednog kvazi kriminalca koji jedino može da priča o zatvoru gde je bio kao ubica, a zatim zbog droge i na kraju kao pljačkaš. Bolesni egocentrik bez dodira sa realnošću i sa tripom da je neko ime. Koje ime? Uz nabrojano, takođe je i teška kukavica koja nema hrabrost ni da kaže šta treba, a kamoli to da radi. Funkcioniše po principu: “Držite me, prebiću ga” i “Je l' hoćeš da se izbodem i idem u zatvor”. Opšti utisak - fuj! Po bitnosti može dospeti samo u rubriku Mladena Mijatovića, i to sa inicijalima. Ana… Šatro povređena žena koju je izgleda samo povredilo to što je njen kvazi krimos na TV-u, a ona nije, pa je rešila da bude i ona. Takođe bolesno egocentrična osoba koja samo ponavlja: “Jadna ja, kolika bol, raspala sam se, ja patim, ja sam plakala, ja ću vas postaviti na mesto, ja ću vam objasniti”… Dotična “ja” osoba koja je zvala Kiju da pita šta da radi i kako da pobedi - rekla je Ljuba za Pink.rs.

Pantovićevoj takođe nije jasno zašto je Ćurčićeva u sjajnim odnosima sa Majom Marinković.

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić

- Funkcioniše po principu: “Pričam o sebi u prvom i trećem licu” i oduševljena je sutlijašem, tj. jeftinom radodajkom koja deli onu stvar na tanjiru i rastura tuđe brakove. Kakav paradoks za šatro povređenu ženu?! Upada sama u zamke svojih ili pozajmljenih izjava. Po bitnosti, rubrika “nikad nije kasno” je njena budućnost - rekla je Ljuba, pa oplela po Đuričićevoj:

Foto: E-Stock

Anđela Đuričić

Anđela… Oralna gromada koja je prvo tajno, a sad javno izlazila da ispljune produkte velike svemirske “ljubavi”. Egocentrik broj tri koji je doživeo da ga neko konačno “hoće”, ali s obzirom na to da imaju istu dijagnozu, našli su se u sukobu interesa. Funkcioniše po principu: “Nije sapun da se istroši”. Po bitnosti, mrtva trka sa sutlijašem, samo što ona pljuje telesne izlučevine, a sutlijaš je jeo izmet (klipovi o obe naravno postoje)… Mišljenje o međusobnom odnosu - poubijaće se oko toga ko je osoba “ja” - poručila je Pantovićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija