12.02.2023.

10:53

Foto: printscreen

Džet set

ZVEZDAN UDARIO ANU! Slavnić zamahnuo iz sve snage, a onda joj prevrnuo krevet! HAOS U ZADRUZI! Svi skočili da joj pomognu!

Zvezdan i Ana su razgovarali o svom odnosu, a Ćurčićeva mu je poručila da je svesna svega i rekla mu kako stoje stvari između njih dvoje.

Informer

Ana i Zvezdan

- Zvezdane, da ti objasnim jednu stvar... Ja nisam debil. Ja sam samo bila debil u nekim situacijama, jer sam te volela. U tim situacijama sve sam radila zbog tebe. Tebi to treba da bude jasno. Ja i ti više nikada nećemo biti ni zajedno, niti ćemo ti i ja ikada više biti prijatelji. Ja tvoj prijatelj ne želim da budem, jer si ti mene prodao i izdao. I sa tim ne treba da se nosiš tako što ćeš da lomiš po kući, tako što ćeš da skačeš, tako što ćeš da vičeš, tako što ćeš mene da dovodiš u situaciju da ja moram da sputam svoju bol i sve ono što sam ja proživljavala, da bi tebe sačuvala. Jer, to su moji nadljuski napori. Ti si umesto mene, našeg života, naše borbe, ulaganja para u nešto, kupovine nečega bez čega smo ostali, moje žrtve, mog čekanja tebe, mog svega što sam ti dala, izabrao da prodaš sve zarad jedne pi*ke. Sa njom si planirao sve ono što nije normalno da planiraš sa nekim koga znaš 20 dana. Zanemario si i sve ono prijateljsko, ako već govoriš da si tako veliki drug . rekla je Ana, a Zvezdan ju je pitao:

- A nisam?

Ana mu je rekla da su sada stvari drugačije nego pre.

- Meni više nisi. Ti imaš svoje nove prijatelje. Ja sam ti bila tu kada nisi imao nijednog prijatelja, imao si samo mene. I pre nego štp si ušao u rijaliti imao si samo mene - rekla je Ćurčićeva, a Zvezdana su njene reči iznervirale pa se nadovezao:

- Vidi, sad ja tebi nešto da kažem. Cepaj care kako god misliš da treba!

Anu njegov stav uopšte nije dotakao i stavila mu je do znanja da baš to i namerava da uradi.

- Naravno da hoću i to bez tebe. I to jedva čekam.

Kada je čuo ove reči, Zvezdan joj se uneo u lice, a zatim je gurnuo. Ana mu je odmah odbrusila:

- Vidi možeš da se zalećeš nekom drugom, meni se nećeš zaletati - rekla je ina, a Slavnić joj je zapretio:

- Nemoj da ti je*em mater! Nemoj da ti je*em mater u tri dana!

Zvezdan je zatim došao da Aninog kreveta i počeo da joj baca stvari svuda po sobi, a kada je red došao na posteljinu, zamahnuo je čaršavom i iz sveg snage je udario u glavu.

Ana je počela da plače, dok ju je on podsećao da to nije uradio namerno.

- Skote, stidi se sebe, dno ljudsko! - rekla mu je ona.

Zvezdan je zatim napustio prostoriju i izašao napolje kako bi prošetao, a Ana je za to vreme otišla u pušionicu i plakala.

On je nakon par minuta došao za njom, a društvo mu je pravio Miljan Vračević. Slavnić je napao Anu jer je "došla u rijaliti" i "zato što je zlo", a onda je rekao "Se*em se na tu ruku koja me je držala posle operacije" što je Anu potpuno slomilo.

Informer

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Miljan je uspeo da ga ubedi da izađu napolje da prošetaju, ali već nakon par minuta Zvezdan se vratio u Belu kuću, popio vodu, prišao krevetu Ćurčićeve i prevrnuo ga! 

Informer

Zvezdan je Ani prevrnuo krevet kako ne bi mogla da spava...

Zadrugari su skočili na njega i pokušali da ga zaustave, ali je bilo prekasno. Slavnić ja zatim mirno izašao iz prostorije a ukućani su skočili da pomogunu Ani oko kreveta.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO: