• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

11.02.2023

15:00

KADA ONA UĐE U RIJALITI GREBAĆE NA VRATA! Ana i Zvezdan se novoj zadrugarki neće obradovati, dolazi da raskrinka bivši par!

Miloš Rafailović, T.M.

Rijaliti

KADA ONA UĐE U RIJALITI GREBAĆE NA VRATA! Ana i Zvezdan se novoj zadrugarki neće obradovati, dolazi da raskrinka bivši par!

Podeli vest

Bivša učesnica Ermina Pašović potpisala je ugovor za ulazak u "Zadrugu 6", a kao neko ko pomno prati aktuelnu sezonu rijalitija dala je sud o ljubavnom trouglu čiji su akteri Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić.

Erminin ulazak mnogi ne očekuju, a ono što je iznela od Ani Ćurčić, nevenčanoj supruzi Zvezdana Slavnića mnoge je zaprepastilo.

Foto: Printscreen/Instagram

Ermina Pašović, buduća učesnica "Zadruge 6"

- Ovo što gledamo od njih je jedan jeftin film. On je lud, dijagnoza teška, udaren u glavu. Ona je najjeftinija glumica koja je ikad kročila u rijaliti. Sve što radi je isplanirano, manipulator je pravi, ubeđena da sve drži pod kontrolom, a svi su je provalili. Ona je mogla da izdominira samo tako, ali nije znala. Pisala je svim jakim fan grupama da je ucveljena, jadna, tražila podršku pred ulazak od svih, ali nije joj pošlo za rukom - započela je Ermina, pa dodala da je Ana pre ulaska u Zadrugu 6 sve iscenirala:

Foto: Foto:Miloš Rafailović, T.M.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Svaku Zvezdanovu neartikulisanu reakciju ona izazove jer zna kako. Što je normalno jer su toliko godina zajedno. Čačne ga da on lomi, pravi haose, da šeta u krug ko nezdrav, onda ona plače i smiruje ga. Cilj je da pokaže Anđeli, pošto je iskompleksirana zbog nje, da može da ga vrati kad želi, da je iznad svih. Nju bole Anđeline godine, izgled, umesto da se fokusira na njega i sa njim reši šta ima, ona bi da se dokazuje na svim poljima. I onda dobije ovakav hejt naroda i osudu. Pogrešno je posavetovana. Dok je bila napolju bila je ubeđena da će biti Kija dva, na krilima te priče je ušla u šou. Ali, sve radi usiljeno. Ona ne zna kako je ljudi gledaju. Vodi se time kako je oni doživljavaju unutra, a skoro svi su glupi ograničeni. Lepo je Ivan rekao da je tuča unutra ko će da joj ispelete pletenicu i da joj se nađe, šatro, za bilo šta. Svesno priča patetične priče. Pa, meni su pričali pre ulaska da je govorila drugaricama, prijateljicama da se slikaju sa njom i da će sigurno njeni fanovi da ih zaprate. To je to kad počneš sebe da ubeđuješ ili već veruješ da si kao naj od naj. Ušla je sa stavom da sve može da savetuje, zna ko koju šifru ima. Ana izaziva reakciju od Zvezdana da pokaže da je on nasilnik da bi mogla da kaže da je svašta prošla sa njim, da ju je maltretirao. Čekaj, ako je sve to tačno, kako si mogla lopova, ubicu, preprodavca narkotika da uvedeš kod dece https://informer.rs/rijaliti/vesti/770697/ana-curcic-zadruga-zvezdan-slavnicu kuću? Gde ti je maloletna ćerka? Kakva si ti to majka? To je bitno u celoj priči, kakav im primer daješ.

Ermina je prokomentarisala i to što je Ana Ćurčić pre ulaska u Zadrugu, Kijinu prijateljicu zvala da joj vodi društvene mreže.

Foto: Prinrtskrin

Ana Ćurčić i Kija Kockar

- Kija nije glupa, htela je da dođe do nje da bi dobila savete, podršku, verovatno da se udruže. Ali, Kristina nije ni naivna, ni glupa da se ova okoristi o nju, a ko zna koja li je pozadina cele priče. Nema koga nije kontaktirala i od koga nije tražila savete, podršku. Ona je rekla da nije gledala mesec dana rijaliti, a sve je radila da bi ušla, spremala se, organizovala glasačko telo, fanove, razne grupe. Povređena žena to ne radi, ona se zatvori u kuću, ne izlazi nigde, sem ako nema neki veći cilj, korist.

Za Anđelu Đuričić smatra da je pogrešila jer je u prethodnoj sezoni sve osuđivala, a na kraju je ona sama ispala gora od svih.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Gotivila sam je prošle sezone, otresita, bezobrazna, bahata. Nije mi bilo bitno da li je čedna i poštena jer neću da je vodim kući da bude izabranica mog sina. Gledam kroz prizmu rijalitija. Ove sezone mi je Ivan favorit. Takva mi je bila ona u prošloj sezoni, nije dala na sebe. Nijedna normalna čedna i poštana u Zadrugu neće ući. Anđelu podržavam u toj priči, a ova budaletina od 46 godina joj se nakačila na grbaču iako je kriv Zvezdan. Prevara ko prevara, svako drugi vara napolju, ali ovo je haos jer su svi gledali. Prošle sezona je Anđela sve osuđivala, a sad joj se desilo. Da nije sama na tome potencirala lakše bi prošla.

Kako ističe Zorica nije pravi prijatelj Ani i okrenuće se protiv nje već prvom prilikom.

Foto: E-Stock

Zorica Marković, pevačica

- Zoricu obožavam, volim da gledam kako igra igru. Nju Zorica nit voli, nit podržava, samo igra svoju igru. Skontala je da treba da je podrži jer je jaka priča. Čim stigne pet negativnih pitanja za Anu, ona će da se okrene, a biće i prva u napadu na nju. Prilagodljiva je, zna šta radi. Zorica nikog ne voli, ona gleda samo rijaliti. Nju ne interesuje Ana, čak i ono kad je rekla da prevarena žena razume prevarenu ženu. Važi, neko Zoricu da prevari ona bi mu glavu otvorila. Ja znam kad Zorica laže, ona igra rijaliti. Nema to veze sa tim da li si dobar ili loš čovek već da li u tom prostoru znaš da igraš rijaliti ili ne znaš. Niko nije s tamo otišao da stiče prijatelje i ljubav.

Foto: Instagram

Ermina Pašović, buduća učesnica "Zadruge 6"

Podsećamo, danas je isplivao snimak razgovora Ane i Zorice koji je izazvao pravu buru među fanovima rijalitija, a mnogi smatraju da je njihova konverzacija krunski dokaz koji ide u prilog teoriji da su se Ćurčićeva i Slavnić dogovorili da sve odglume. O čemu su tačno razgovarale zadrugarke možete saznati na OVOM linku, a šta je istina ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija