• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.07.2022

14:37

POREDE JE SA DALILOM! Transformacija Ermine Pašović je NEVEROVATNA, a sada kažu da liči NA DRAGOJEVIĆKU!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

POREDE JE SA DALILOM! Transformacija Ermine Pašović je NEVEROVATNA, a sada kažu da liči NA DRAGOJEVIĆKU!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je poslednjom objavom izazvala pravi haos, a mnogi kažu da liči na Dalilu Dragojević!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Ermina Pašović promenila je lični opis plastičnim operacijama o kojima je javno govorila. Pored brojnih pohvala koje dobija na račun novog izgleda, bilo je i onih koji nikako ne mogu da poveruju da je to ona i smatraju da je preterala.

"Postala si starleta", "Fura se na Dalilu", "Ermina, znamo kakva si bila", "Dovela si telo do savršenstva", "Užas, jesi li promenila i ličnu kartu", "Druga žena", "Predivno izgledaš" - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Ermina je odradila niz plastičnih operacija. Pašovićeva je odradila podizanje kapaka, nos, usne, pa onda i silikone.

- Nakon što sam uradila nos, tako sam dobro prošla bez bolova, donela sam odluku da uradim grudi, jer su mi visile posle trudnoće, bile su mi do kolena bukvalno. Posavetovala sam se sa doktorom, on je meni rekao da treba da se uradi podizanje grudi i doda silikon. On je znao da nisam htela da mi bude ništa vulgarno. Rekla sam mu da radi šta hoće, ali nisam htela da izgledam kao iz p*rno filma. Sve je trajalo oko dva sata i moram da priznam da je bolelo - pričala je svojevremeno.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dila

pre 1 godinu

David je bratina u pravom smislu te reči.Stariji brat, IDOL Dekija koji je ljudina jer je podneo 4,5 godine pakla, ,pa prokletu Zadrugu, pa hodajuće zlo, koja ga je tukla jedno popodne kada je zaspao, jedva je obezbedjenje skinulo sa njega, a već se kresala sa Filipom.. Ona je talog nevidjeni.Uličarsko ponašanje, ni kulture, ni mozga,poštovanja, manipulatorka,folirant i prevarant belosvetski.Moral nula. No, svi smo zadovoljni jer vidimo sreću i osmeh na vašim licima.Konačno je cela porodica na okupu. TI, Deki, sestra ne zna se ko je lepši.Krase vas maniri i odgoj porodičnog doma i vaspitanja,Bilja,majka svetinja,konačno srećna i zadovoljna.Baka Rozalija je kraljica. Još uvek lepa, pored toliko godina,iz nje izvire dostojanstvo i otmenost.Da je živa i zdrava još dugo,dugo godina.Deki je jedom čuo a je baka bolesna, tada je lio suze, rekavši,"ako baka umre,neću je vieti". Prvi8 paket kad je dobio ,otvorio je pogledao,radovao se kao malo dete i naglas rekao.Ovo mi je poslao "moj David".Suze su mi padale sa lica..Želim vam svima svu sreću ovoga seta, konačno zaslužujete sve najbolje.Pozz BGD

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija