13.02.2023.

12:47

Foto: E-Stock

Džet set

DRUGARICA ĆURČIĆEVE TVRDI: ANA JE POKUŠALA DA SE UBIJE! Zadrugarka bila na ivici toga da sebi oduzme život, ali ON ju je spasio!

Ana, bivša snajka košarkaške legende Zorana Moke Slavnića, teško se nosila sa tragedijom, tvrdi za Kurir njena drugarica iz osnovne škole.

Informer

Ana Ćurčić i Aca Bulić

- Osetljiva je tema da bih se ja predstavljala ljudima, ali videla sam da je i Ana pričala o najtežem trenutku u svom životu. Nas dve smo išle u isti razred. Bile smo bliske do te tragedije. Bila je prirodno lepa, mršava, s velikim prirodnim grudima. Kad se upoznala sa Bulićem, njen život se promenio. Ne mogu da vam opišem kolika je to ljubav bila. Sećam se kako je zbog njega bežala sa časova, a on bi je čekao ispred škole. Voleli su se i svi su mislili da će sa njim da ostane do kraja života. Njena i Bulićeva ljubav bila je baš jaka. Kad je saznala da je trudna sa njim, sreći nije bilo kraja. Koliko se sećam, beba se rodila u osmom mesecu i preminula je nedelju dana posle rođenja. To ju je ubilo. Kad su joj saopštili najgore vesti, htela je sebi da naudi. Vrištala je i skakala. Bulić nije mogao da je smiri i uplašio se da sebi ne oduzme život, pa se nije odvajao od nje danima. Bilo je užasno - seća se Ćurčićkina drugarica.

BONUS VIDEO: