• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.02.2023

10:54

ZVEZDAN MANIPULIŠE DA DOĐE DO ONOGA ŠTO ŽELI! Ana otkrila kako je izgledao njen i Slavnićev život napolju, pa priznala: U meni se probudi strah!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN MANIPULIŠE DA DOĐE DO ONOGA ŠTO ŽELI! Ana otkrila kako je izgledao njen i Slavnićev život napolju, pa priznala: U meni se probudi strah!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić je sa voditeljem Markom Đedovićem pričala na temu njenog odnosa sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, a tom prilikom je otkrila kako je izgledao njihov život izvan zidina rijalitija

Ana je došla raspoložena da konačno u miru i tišini, bez šanse da je neko prekine u izlaganju, konačno kaže svoje mišljenje o trenutnim dešavanjima u "Zadruzi".

Foto: Printscreen

Ana i Đedović u "Šiša baru"...

- Šta se desilo sinoć na "Nominacijama"? Ja sam se setio da Zvezdan nije bio na "Pretresu nedelje" kad si pričala o gubitku deteta, on je mislio da si se poveravala Neci - pitao je Marko Đedović, a Ana mu je odgovorila:

- On se pita zašto sam to javno iznela. Zasmetalo mu je što se to zna, kakve imam potrebe i što sam to pričala. Ja mislim da to ima veze sa tim, jer on zna koliko je čovek sa kojim se desila tragedija meni važan i koliko sam ga volela.

Đedovića je zanimalo da li je Slavnić ljubomoran kada se pomene Anin bivši dečko i nesuđeni muž.

- Da, to je definitivno. On zna kako sam bila u vezi sa njim, kako me je štitio, mazio, čuvao i pazio... Mislim da mu je to veliki kompleks što se tiče njega, jer naš odnos nije bio takav, a ja sam puno puta pominjala kako je taj neko umeo mene da čuva i štiti - odgovorila je Ćurčićeva.

Ana je ukazala na to da se ne ponaša onako kako bi zaista htela, jer Zvezdan pravi haos kada mu se saopšti iskreno mišljenje i sve okrene u kontranapad.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić

- Rastrzana sam između toga da pomognem sebi i da pomognem njemu, a opet sebe stavljam u položaj da sam sebi manje važna kako bih zaštitila njega. Naši razgovori i jesu ovakvi - kad god bih rekla šta mislim i što je surova istina, to je moralo da se izmanipuliše na taj način da dođe do onoga što on misli i želi. To je gubitak mog identiteta i intigriteta, on misli da to i dalje može. Kada pričam sa tobom mogu da kažem: "Marko, povredio si me i to jako boli". Ja imam stav, a kad kažem njemu svoj stav to je kontra efekat. Ja sam onda "mangup" i pita me "što sam ušla"... Prava Ana je ovo kako ti i ja sad pričamo, moj stav i sve moje. Druga Ana koju gledate je Ana sa Zvezdanom - rekla je Ćurčićeva, na šta se Đedović nadovezao:

- Sinoć si delovala kao Ana odavde.

Ana se složila sa njim.

- Bila sam. Ali on je to prepoznao i nije dozvolio da se ta Ana koja je gašena mnogo puta konačno probudi - prokomentarisala je ona.

Marko je želeo da sazna koji deo sebe Ćurčićeva skriva, te šta je to što se "probudi" u njoj.

Foto: Printscreen

Marko Đedović

- Probudi se strah... Ja u svemu ovome tražim balans, a imam pravo da ne tražim balans. Vrlo razmišljam o svojoj deci, ne znam kako se to vidi i tu sputavam sebe, jer mi je to najbitnije. Moja deca mene poznaju i kad vide da se ja kidam, mogu da zamislim kako je njima - odgovorila je Ana.

Ćurčićeva je zatim otkrila da joj je sinoćna nominacija Marije i Miljane Kulić najviše zaparala uši, te da misli da je Nišlijke gledaju kao konkurenciju.

- Po meni ono može monstrum da izgovori. Svako ima pravo da bira svoj put. Ona je imala neko saosećanje, govorila da ga pustim, a nisam ni ulazila u tu priču. Mislim da ona gleda plasmane i pravi priče. Kad meni dete od 18 godina priđe saosećajno, a ne žena koja bi trebala. Žena je ženi vuk, šta da kažem - dodala je Ana.

Podsećamo, Zvezdan je Ćurčićevu juče udario kada je u svađi počeo da joj rastura krevet, a zatim je rekao da je to uradio slučajno. Ana je ovu situaciju komentarisala sa pevačicom Zoricom Marković, a tom prilikom je izgovorila rečenicu "Kada ženu udariš jednom, onda joj vidaš rane, a kada je udariš 20 puta, onda ti to postane normalno"! Njene reči su navele fanove rijalitija da pomisle da ju je Slavnić maltretirao dok su živeli zajedno, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija