• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.02.2023

10:53

ZVEZDAN UDARIO ANU! Slavnić zamahnuo iz sve snage, a onda joj prevrnuo krevet! HAOS U ZADRUZI! Svi skočili da joj pomognu!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN UDARIO ANU! Slavnić zamahnuo iz sve snage, a onda joj prevrnuo krevet! HAOS U ZADRUZI! Svi skočili da joj pomognu!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić pobesneo je kada mu je bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić rekla da sa njim nikada više neće biti ni prijatelj ni partner i da jedva čeka da nastavi dalje - bez njega!

Zvezdan i Ana su razgovarali o svom odnosu, a Ćurčićeva mu je poručila da je svesna svega i rekla mu kako stoje stvari između njih dvoje.

Foto: Printscreen

Ana i Zvezdan

- Zvezdane, da ti objasnim jednu stvar... Ja nisam debil. Ja sam samo bila debil u nekim situacijama, jer sam te volela. U tim situacijama sve sam radila zbog tebe. Tebi to treba da bude jasno. Ja i ti više nikada nećemo biti ni zajedno, niti ćemo ti i ja ikada više biti prijatelji. Ja tvoj prijatelj ne želim da budem, jer si ti mene prodao i izdao. I sa tim ne treba da se nosiš tako što ćeš da lomiš po kući, tako što ćeš da skačeš, tako što ćeš da vičeš, tako što ćeš mene da dovodiš u situaciju da ja moram da sputam svoju bol i sve ono što sam ja proživljavala, da bi tebe sačuvala. Jer, to su moji nadljuski napori. Ti si umesto mene, našeg života, naše borbe, ulaganja para u nešto, kupovine nečega bez čega smo ostali, moje žrtve, mog čekanja tebe, mog svega što sam ti dala, izabrao da prodaš sve zarad jedne pi*ke. Sa njom si planirao sve ono što nije normalno da planiraš sa nekim koga znaš 20 dana. Zanemario si i sve ono prijateljsko, ako već govoriš da si tako veliki drug . rekla je Ana, a Zvezdan ju je pitao:

- A nisam?

Ana mu je rekla da su sada stvari drugačije nego pre.

- Meni više nisi. Ti imaš svoje nove prijatelje. Ja sam ti bila tu kada nisi imao nijednog prijatelja, imao si samo mene. I pre nego štp si ušao u rijaliti imao si samo mene - rekla je Ćurčićeva, a Zvezdana su njene reči iznervirale pa se nadovezao:

- Vidi, sad ja tebi nešto da kažem. Cepaj care kako god misliš da treba!

Anu njegov stav uopšte nije dotakao i stavila mu je do znanja da baš to i namerava da uradi.

- Naravno da hoću i to bez tebe. I to jedva čekam.

Kada je čuo ove reči, Zvezdan joj se uneo u lice, a zatim je gurnuo. Ana mu je odmah odbrusila:

- Vidi možeš da se zalećeš nekom drugom, meni se nećeš zaletati - rekla je ina, a Slavnić joj je zapretio:

- Nemoj da ti je*em mater! Nemoj da ti je*em mater u tri dana!

 

 

Zvezdan je zatim došao da Aninog kreveta i počeo da joj baca stvari svuda po sobi, a kada je red došao na posteljinu, zamahnuo je čaršavom i iz sveg snage je udario u glavu.

Ana je počela da plače, dok ju je on podsećao da to nije uradio namerno.

- Skote, stidi se sebe, dno ljudsko! - rekla mu je ona.

Zvezdan je zatim napustio prostoriju i izašao napolje kako bi prošetao, a Ana je za to vreme otišla u pušionicu i plakala.

On je nakon par minuta došao za njom, a društvo mu je pravio Miljan Vračević. Slavnić je napao Anu jer je "došla u rijaliti" i "zato što je zlo", a onda je rekao "Se*em se na tu ruku koja me je držala posle operacije" što je Anu potpuno slomilo.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Miljan je uspeo da ga ubedi da izađu napolje da prošetaju, ali već nakon par minuta Zvezdan se vratio u Belu kuću, popio vodu, prišao krevetu Ćurčićeve i prevrnuo ga! 

Foto: Printscreen

Zvezdan je Ani prevrnuo krevet kako ne bi mogla da spava...

Zadrugari su skočili na njega i pokušali da ga zaustave, ali je bilo prekasno. Slavnić ja zatim mirno izašao iz prostorije a ukućani su skočili da pomogunu Ani oko kreveta.

 

 

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miodrag

pre 1 godinu

jadnik jadni,nakaza prljava,kako neko uopste moze da podrzava ovu ljigu od coveka,kao kriminalac neki a lik obicna jaj.ra...i ova njegova bivsa nije nista bolje u ocima joj vidis zlo...sve same sljamurde

Nada

pre 1 godinu

Ovoga klosara zatvoriti u kavez medju lavovima pa neka sa njima seta gore dole i pravi im lom ! Ocigledno da je zavisan od nekih supstanci kojih u Zadruzi nema ! Skloniti ga dok nebude kasno - prilika je veceras da se izbaci napolje. Za njega jos uvek nije bila nikakva kazna - cudno !

Malkolm

pre 1 godinu

Svaki dan ce psihopata biti sve gori i opasniji. Ne znam zasto ga ne izvedu iz Zadruge dok nije nekoga ozbiljno povredio. Covek ima dijagnozu. On treba biti upucen u dusevnu bolnicu i da bude 24 sata pod nadzorom. Samo da ne bude kasno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija