25.02.2023.

16:01

Foto: printscreen

Džet set

JEZIVO! ZVEZDAN UHVAĆEN NA DELU! Slavnić obletao oko Ane dok je spavala, pa uradio OVO! Ćurčićeva bila u pravu!?

Slavnić je nakon što su svi zadrugari zaspali prišao krevetu Ćurčićeve i gledao je kako spava, a zatim ju je krišom nekoliko puta pljunuo!

Informer

Zvezdan pljuje Anu misleći da niko ne gleda...

Zvezdan je prethodno gledao u kameru u želji da nađe "mrtav ugao", ali je ipak uhvaćen na delu.

Podsećamo, Slavnić je negirao Anine tvrdnje i najavio tužbu protiv nje. Takođe, tokom njenog izlaganja bio je iznenađujuće miran. Međutim, ispostavilo se da je u njemu ipak kuljao bes koji je ispoljio tek nekoliko sati kasnije, kada su svi zaspali. 

Ovaj čin je izazvao veliku buru na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

"Monstrum je dva sata obletao oko njenog kreveta i zastrašivao je i pljuvao!", "Raskrinkan je i odje*an, tek će se pokazati koliki je nasilnik", "Hoćete li i dalje pljuvati po uplašenoj ženi i braniti ovog ubicu, kockara, lopova, nasilnika i psihopatu?", "U prevodu 'da smo napolju olešio bi je'...", "Pokažite ovo svima! Ovo je za osudu i kaznu!", "Koji psiho!", "Svet ne konta, ona ima strah u kostima, možda zbog svojih najbližih, "Oni koji su pratili lajv kažu da je ovaj horor trajao dva sata, ovo je najgori oblik psihičkog terora" - bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO: