• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.02.2023

08:48

ŠOK! ANA PRIZNALA DA JU JE ZVEZDAN TUKAO! Ćurčićeva iznela JEZIVE detalje o psihofizičkom nasilju! (VIDEO)

Miloš Rafailović, T.M.

Rijaliti

ŠOK! ANA PRIZNALA DA JU JE ZVEZDAN TUKAO! Ćurčićeva iznela JEZIVE detalje o psihofizičkom nasilju! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" otkrila da je u braku sa Zvezdanom Slavnićem dobijala batine kad god bi mu se usprotivila, a otkrila je i da je njen bivši nevenčani suprug prokockao pare od njenog stana!

Voditelj Darko Tanasijević je nakon povratka sa reklama, najavio zadrugarima naredni video klip na kome se čuje kako Ana i Milica Veselinović pričaju kako će Anđela zatrudneti.

Nakon klipa, Mića se uključio u raspravu i rekao kako Anin i Zvezdanov brak nije dobar. Ćurčićeva mu je tražila da navede tri razloga zbog kojeg brak možemo nazvati lošim i što je potencijalni problem između partnera.

Mića je naveo prevaru, poštovanje i loše finansije kao razlog da se dvoje ljudi rastanu, a tada se Ćurčićeva okrenula i obratila Slavniću. 

Foto: Printscreen

Ana od Miće traži da joj nabroji razloge zbog kojih brak nije dobar...

- Je l' si zaljubljen u Anđelu - pitala je Ana Zvezdana, a on je odgovorio:

- Nisam, ali više sam da je volim. Nisam stigao da budem zaljubljen.

Tada mu je Ana sasula u lice sve ono o čemu je dugo ćutala.

Foto: Printscreen

Ani je pukao film...

- Pi**etino smrdljiva, je**u ti mater do kraja rijalitija, celu ću ti masku skinuti! Ispred koje žene stojiš, pa ćeš njega onda da pljuneš. Ti si zavoleo?! Što si došao ovde. Sve ću pokazati i šta je kocka i šta je maltretiranje, što si mene i moju decu uništio, glodaru jedan smrdljivi, što si me ostavio bez krova na glavom i mene i moju decu i zbog toga došao pi**o ovde da je**š. Sve ću da iznesem, kako si me tukao, kako si mi maltretirao decu i prokockao sve što imam - urlala je Ana u suzama na Zvezdana, pa nastavila:

- Sada ću da pričam kako sam živela, jer sam se ja borila, kako sam ja radila. A ti Ana Spasojević ako misliš da igram rijaliti, gledam te u oči i kažem ti da sam samo ja njegova žrtva i ništa drugo!

Slavnić ju je nemo gledao, a kada je voditelj Darko Tanasijević rekao Zvezdanu da su ovo ozbiljne optužbe, on se nasmejao i rekao:

Foto: Printscreen

- Biće tužena za ovo.

Ćurčićeva se, međutim, nije osvrtala na njegove reči i obratila se ljudima napolju da joj pomognu u raskrinkavanju Zvezdana.

- Milena, Biljana, sve što znate o mom životu, gde sam spavala kod vas, gde sam bežala, na kojim sam lekovima završila, sve dajte u novine! Se**m ti se u ljubav, ja sam ti pored svega što nisi imao dala. Ti ćeš da pričaš o spuštenim roletnama. Sram te bilo go**o jedno! Sve si zaslužio i sve ću reći. Muka mi je da ne mogu ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa. Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo! Ja te čekam iz zatvora, nemoj da ti pismo izbacim u javnost. Obećao je da me neće tući, da ću biti gospođa i da neću raditi tri posla. Prodavala sam igračke, da bi imali da jedemo, prodavala sam dve godine svoju garderobu, a to je samo deo. Zato nisam došla samo zbog prevare, meni je ona najmanja stvar. Idi je*i samo to znaš i da radiš - urlala je Ana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Garni

pre 1 godinu

Zvezdan nasilnik!! Pa to se vidi na njegovom ponasanju od prvog dana. Covek je definitivno vrlo rizican . Treba ga izuci iz Zadruge dok nije nekoga ozbiljno povredio. Ne znam sta produkcija ceka. Zar treba nesto da se desi? Jadna ona zena sta je sve prosla sa poremecenim covekom.

mila

pre 1 godinu

BABA ANA SE YATGRALA OVO STO ONA RADI JE CISTO OSVETNICKI PREMA ANDJELI I YVYDANU PUCAJU JE BES I GNEV STO JE YIGOLO OTISO.BILA SAM YRTVA NASILJA I YNAM DA YENE NASILNIKA NE PRIJAVLJUJU NA NACIONALNOJ TV I YADRUYI VEC POLICIJI I TO TEK KADA NADJU MUSKARCA KOJI CE IM DATI PODRSU U OVOM SLUCAJU NJENA PODRSKA IGRA RIJALITI NAPOLJU KO I ONA UNUTRA SMESTAJU SADA SVE VECA SRANJA YVEYDANU SAM IY BESA JER POBOGU ONA YA SVE GODINE NIJE VIDELA KJO JE CIVEK PORED NJE SRAMOIOTA OVIM STO DAJETE LAYOVKI NA YNACAJU UMANJUJETE PRAVIM YRTVAMA SANSU DA BILO KADA STTANU NA PUT PRAVIM BITANGAMA.SMISJEN JE BABA USLA DA UDE I UYME PARE I UNOVCI SEBE KAO STO JE SMISLJENO PRISLA ALEKS PA YORICI PA NECI I DA NE NABRAJAM NAPADA SVE VREME DEVOJKU A NJEMU OCES DA JEDES I JESILI GLADAN ALO KOGA PRAVITE YRTVOM OVO JE FOLIRAYA ODGOVORNO TVRDIM

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija