27.03.2023.

17:33

Foto: E-Stock

Džet set

NIJE MU LAKO DA GLEDA ONU BRUKU... Otkriveno kako na Anđelino ponašanje gleda njen brat!

Naime, Anđelini roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom njenog učešća u "Zadruzi 5", jer je bila čedni devojčurak, koji nije bio ni sa jednim cimerom u vezi, a sada se kriju od komšija. Njeni roditelji su čak odlučili i da prodaju porodučnu kuću, jer navodno ne mogu od sramote da pogledaju ni rodbinu, ni prijatelje, ni komšije u oči. Međutim, kako kaže izvor iz Herceg Novog za Kurir, Anđelin brat se mnogo ne sekira i nije ga briga šta njegova sestra radi po rijalitiju.

Informer

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

On je za vikend viđen u diskoteci u Igalu, gde se veselio, pio i igrao uz nastup jednog pevača iz "Zvezda Granda".

Informer

Anđelini otac i majka

- On se ne krije kao njegovi roditelji. Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima. Za vikend, kad je u Igalu nastupala zvezda Granda, gde se sjatila cela Boka, on je došao u povećem muško-ženskom društvu. Pevalo se, igralo, pilo, nikako nije ostavio utisak da ga pogađa cela situacija u porodici - rekao je poznanik Anđelinog brata za Kurir i dodao:

- On je mnogo fin dečko, prijatan, vaspitan. Sigurno mu nije lako da onu bruku gleda, ali dečko je svestan svega, pomirio se sa tim.