• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.03.2023

14:06

ZVEZDAN IZGAZIO ANĐELU! Strahovit snimak širi se internetom, Slavnić nakon što je stao na devojku zamahnuo rukom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN IZGAZIO ANĐELU! Strahovit snimak širi se internetom, Slavnić nakon što je stao na devojku zamahnuo rukom! (VIDEO)

Podeli vest

U toku žestokog sukoba sa Pecom i Necom Lazićem, Zvezdana je pokušavala da obuzda i njegova devojka Anđela Đuričić koja je u jednom trenutku pala Slavniću pod noge.

Zvezdan je u žaru svađe nasrtao na braću Necu i Pecu, a da ne skoči na njih držali su ga zadrugari, obezbeđenje, pa čak i Anđela. U jednom trenuku Đuričićeva je pala, a Zvezdan ju je izgazio.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Izgazio je... Zvezdan i Anđela

Zvezdan ju je gazio dok u jednom trenutku to nije primetio i gurnuo je još jače jer se iznervirao što se umešala u njihov sukob, a obezbeđenje ih sve vreme razdvajalo.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Trenutak kada je shvatio d aje gazi...

Anđela je prešla preko tog njegovog postupka, pa je samo dan kasnije završila sa njim u krevetu gde su imali vrelu akciju.

"Psihopata vidi mu se na faci i ponašanju, ovakav lik treba biti u ludnici, a ne na slobodi", "tek ce da završava na podu, ovo je samo početak", "ovo je jezivo", samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zombieland

pre 1 godinu

Ovaj polusvet koji po svaku cenu hoće pare je prava slika SNS Srbije

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija