08.04.2023.

08:46

Foto: Pixels/Insider/Miloš Rafailović

Džet set

JEZIVO! UPUTIO JOJ OTVORENE PRETNJE!? Zvezdan nakon VIŠESATNOG proganjanja Ane rekao ono čega se Ćurčićeva NAJVIŠE PLAŠI!

Zvezdan je satima u stopu pratio Anu i pokušavao da je isprovocira, ali nije uspeo. Zato je na samom kraju večeri došao do kreveta Ćurčićeve i tu nastavio sa svađom. U jednom trenutku joj je, bez ikakvog ustručavanja, zapretio!

- Kad budem sada otišao dobro razmisli, veruj mi, samo dobro razmisli da ovo nije kraj svega! I da imaš za koga da brineš! Dobro razmisli! Ja ti samo kažem! - zapretio je Zvezdan Ani koja mu je odmah odgovorila:

- Sram te bilo! - rekla je Ćurčićeva, a on se odmah nadovezao:

- Evo ja ti kažem!

Nakon toga, Slavnić je seo na garnituru u dnevnoj sobi pored devojke, a Lepi Mića je pokušao da ga smiri nakon višesatne rasprave:

Informer

Zvezdan Slavnić

- Smiri se malo! Tri sata, sunce mu je*em! - rekao je Zvezdanu Lepi Mića:

- Ma bole me ku*ac, ja se ne foliram. Neka me osude, nije mi prvi put da su me osudili. Osudili su me za nešto što nisam uradio u životu, pa nikom ništa. Najbolje da ću sad da se sramotim što pričam iskreno i što sam iskren, i što imam reakciju iskrenu.

Na društvenim mrežama je ovoj snimak vrlo brzo postao viralan, a reakcije gledalaca su burne.

"Ovo je gad od čoveka, zadnje ono đubre, šljam i ološ..", "Preti joj decom!", "Kaže Zveki: 'Osudili me za nešto što nisam uradio...' Bolesnik!", "Zvezdan psihički teroriše Anu!", "Svaka čast ovoj ženi na ovolikoj snazi. Ne mogu ni da zamislim šta joj se događalo unutar 4 zida", "Ovo su otvorene pretnje! Jel vidi Anđela šta je čeka s ovom budalom!?", "On ovo naziva 'iskrenom reakcijom'? On joj preti, a svi ćute i gledaju!", "Kako ovog neko može da podržava?", "Rekao je večeras kako njenu decu nikada nije vređao. Ma jok. Samo joj je pretio njima", "Us*ao se Anine snage, ne može da podnese da mu se otrgla sa lanca" - bili su samo neki od komentara fanova rijalitija.