• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/D.S.

07.04.2023

15:16

MILENA TUŽI ZVEZDANA I MOKU, TRAŽI ODŠTETU OD 2 MILIONA! Kuma Ane Ćurčić rešila da Slavnićima dođe glave, žestoko će zažaliti što su joj stali na žulj!

printscreen

Rijaliti

MILENA TUŽI ZVEZDANA I MOKU, TRAŽI ODŠTETU OD 2 MILIONA! Kuma Ane Ćurčić rešila da Slavnićima dođe glave, žestoko će zažaliti što su joj stali na žulj!

Podeli vest

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, podnela je tužbu protiv Zvezdana Slavnića i Moke Slavnića, a u slučaju da ih dobije na sudu moraće da plate dva miliona dinara!

Naime, Milena je za uvredu časti od Slavnića tražila za odštetu čak dva miliona dinara, a kako navodi, bila je prinuđena da Moku i Zvezdana tuži kako bi sprala ljagu sa svog imena.

Foto: ATA Images

Mileni Kačavendi će na račun leći dva miliona dinara!?

- Moka i Zvezdan su me prijavili da sam ugrozila njihovu bezbednost. Moka me je prijavio, a Zvezdan dao izjavu, izveli su ga iz Zadruge, da bi išao na saslušanje. Ja sam Moku tužila za uvredu časti, i Zvezdana isto, jer su mi rekli da sam bila sa svim Aninim momcima - priča kuma Kačavenda za Svet i dodaje:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Moka je prijavio Milenu, a Zvezdan je dao izjavu...

- Tražila sam odštetu od dva miliona dinara. Čeka se tužilac koji treba da kaže da li će biti suđenja po njihovoj tužbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 1 godinu

Pa ova Kačavenda je ista kao i ovi idioti u rialitiju!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija