22.05.2023.

13:19

Foto: printscreen

Džet set

ZOLA PRIZNAO DA IZA KREVETA ČUVA SIMBOL MILJANINE I NJEGOVE LJUBAVI! Zadrugar našao novu devojku, ali Kulićevu ne zaboravlja!

Lazar Čolić Zola je na vezu sa Miljanom Kulić stavio tačku 23. marta kada mu je pobacala svu garderobu u jezero. Odmah posle toga ona je izašla iz rijalitija, a Zola je našao novu devojku. Iako su svi mislili da je njihov definitivni kraj, on je otkrio jednu novu tajnu.

Informer

Miljana i Zola

- Svi se pitaju da li smo Miljana i ja raskrstili. Ima jedna stvar koja stoji iza mog kreveta i ima veze sa njom. Čekam samo jedno jutro da je bacim. To čekam. Kunem ti se u majku moju Bosu da znam da ta devojka za mene treba da bude mrtva, ali kad bih taj naš zajednički album sa slikama uzeo u ruke mislim da bih zaplakao. Još uvek postoji nešto između Miljane i mene - rekao je iskreno Zola.

Kada je za to čula njegova aktuelna devojka Slađa Lazić, odmah se naljutila.

- Malo se svađamo, malo se mirimo, a jedno za drugo živimo. Sa Slađom sam sve bliži i tako se i nesuglasice dešavaju. Želeo bih ja da sve to ide kako Bog zapoveda, a ona malo tvrdi pazar. Razumem ja sve - zaključio je. 

Informer

Zola i Slađa