• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

11.05.2023

17:35

ZOLA ŽELI DA BUDE INTIMAN SA SLAĐOM! Ne može da se obuzda, a ona ga oduvala!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZOLA ŽELI DA BUDE INTIMAN SA SLAĐOM! Ne može da se obuzda, a ona ga oduvala!

Podeli vest

Lazar Čolić Zola konačno je zaboravio svoju bivšu devojku Miljanu Kulić. On je izjavio ljubav Slađi Lazić i odmah krenuo u akciju, ali ga je zadrugarka već na početku otkačila.

Lazar Čolić Zola konačno se opustio. Od kako je Miljana Kulić diskvalifikovana, Zola je počeo sve više da se druži sa Slađom Lazić, malo po malo njih dvoje su se zbližili i poljubili. Međutim, Zola je odmah krenuo u akciju i Slađu pitao da li je spremna na intimne odnose pred kamerama. 

- Ja tebe gledam drugačije, ja bih hteo samo sa tobom da budem ovde. Ti ni sa kim ništa nisi radila i ja te cenim zbog toga. Ja tebe razumem i verujem da ti mene razumeš, ali ja ne želim da se odvodjim od tebe, tačnije da se raziđemo - rekao je Zola i nastavio.

Foto: Printscreen You Tube

Zola u akciji

- Ti i ja možemo ovo da rešimo i imamo još jedan segment da ga usavršimo što više. Ti i ja imamo šest stvari koje su idealne, a sedmu još nismo uradili, ali doći ćemo i do toga. Ja ti pričam o intimnom odnosu i nije mi jasno da ti možeš da se iskontolišeš u tome ako imamo tu energiju, da te ne bi gledala neka baba iz nekog sela na televiziji. To mi nije jasno, meni je to presudno u odnosu - ozbiljno je rekao zadrugar i onda dočekao hladan tuš.

Meni je to bitno, ali ne bih radila to ovde. Ti mene razvaljuješ, stvaraš mi pritisak o tome - rekla je Slađa i sklonila se od Zole.

Foto: Printscreen You Tube

Slađa i Zola



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija