24.05.2023.

11:55

Foto: Printscreen

Džet set

ZORICA MARKOVIĆ I ANA ĆURČIĆ ZARATILE! Evo šta je pevačica najviše zamerila zadrugarki i oko čega je krenula njihova svađa!

Zorica Marković i Ana Ćurčić važile su za najbolje drugarice od prvog susreta, nisu se odvajale, a Ćurčićeva se često poveravala pevačici jer je u njoj videla drugu majku i zaštitnicu. Međutim, Zorici se više ne dopada to što se Ana toliko ponižava, što piše ljubavne pesme Zvezdanu Slavniću, što stalno plače po ćoškovima i ponižava se, pa joj je sve sasula u lice.

Informer

Zorica zamera Ani

- Sačekaj, Zorice. Ne deri se, neću da pričam pred Majom. Iza tebe su Car i Janjuš, a pored tebe stoji Maja Marinković. Da li ti mene možeš da saslušaš? Opet si reagovala katastrofa - govorila je Ana.

- Ti si se na mene izdrala, ja tebi ništa nisam uradila. Molim te kao Boga vodi računa i nemoj više da se dereš na mene. Da li si čula sebe da vičeš? - pričala je Zorica.

- Da li si prošla i videla da nas dvoje pričamo? Zvezdan i ja. Da li je normalno da me pitaš da se ispričamo baš tada ti i ja? Nisi ti od juče - dodala je Ćurčićeva.

- Ja sam poslednja na koju treba da vičeš. Ja tebi uvek kažem istinu - poručila je Zorica.

Informer

Ana se pravda Zorici

- Nije problem, ali je moj stav... Polednji put se ovde pravdam i bilo kome, za bilo šta - rekla je Ana.

- Ana, ti sad plačeš zbog Zvezdana. Fa li je to u redu? Da li je to normačlno posle svega što ti je uradio? - rekla je Zorica.

- Ovog trenutka prekidam priču, stvarno te sram bilo - poručila je Ana i otišla.