• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2023

20:11

STRAHUJE ZA ŽIVOT ZBOG ZVEZDANOVIH PRETNJI!? Ana Ćurčić u suzama, plaši se izlaska iz rijalitija!

Pixels/Insider/Miloš Rafailović

Rijaliti

STRAHUJE ZA ŽIVOT ZBOG ZVEZDANOVIH PRETNJI!? Ana Ćurčić u suzama, plaši se izlaska iz rijalitija!

Podeli vest

Ana Ćurčić postala je učesnik "Zadruge 6" nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić pred kamerama rijalitija prevario sa crnogorskom frizerkom Anđelom Đuričić, a njeno učešće obeležile su brojne svađe, koje su se često završavale njegovim pretnjama.

Ana je iznela brojne optužbe na Zvezdanov račun, poput tvrdnji da ju je psihofizički zlostavljao, a kad god je pokušao da je zaustavi da iznosi stvari iz njihovog privatnog života, u nemoći joj je pretio rečima "nećemo zauvek biti pred kamerama", "izaći ćeš napolje, tamo nema obezbeđenja", "videćeš šta će se desiti kad izađeš iz rijalitija", a između redova je pretio i da će joj se osvetiti preko njenih najbližih govoreći da "ima za koga da se plaši napolju".

Foto: printscreen

Anin ulazak je potpuno poremetio Anđelin i Zvezdanov boravak u rijalitiju...

Danas je Ćurčićeva u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila da, kako se bliži kraj rijalitija, ima strah od izlaska.

Zorica je najpre pomislila da Ana plače zbog toga što su njih dve prethodno upale u raspravu, ali joj je Ćurčićeva objasnila ne plače ni zbog nje, ni zbog Zvezdana, već zbog onoga što je čeka napolju:

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić priznala da se plaši izlaska u spoljni svet...

- Nisu to te suze, te suze su odavno prošle... Ovo ima veze sa onim što me čeka kada izađem, tek tad sam naje*ala... - rekla je ona. 

Zorica ju je pitala da li se plaši Zvezdana.

Foto: Printscreen

Ana i Zorica razgovaraju u izolaciji...

- Da... A davnih dana sam rekla da se niko više ne oglašava po pitanju mene, u bilo kom kontekstu. Imam traume od svega, ja tebi ni ne pričam neke stvari koje meni prolaze kroz glavu... Ovo što se ovde dešava nikada se nije desilo, shvataš? Imam jako loš predosećaj i jako loše sam sanjala - rekla je Ana, a Zorica ju je pitala da li se plaši nečega što može da se dogodi u rijalitiju:

- Za ovde? - rekla je Markovićeva, a Ćurčićeva joj je kratko odgovorila:

- Za napolje.

Mnogi su Anine reči protumačili kao da se boji za svoj život zbog svega što je Slavnić izgovorio, a kako je izgledao njihov razgovor možete pogledazi u videu iznad.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograđanin

pre 11 meseci

Treba raspustiti "farmere" a Slavnića odvesti na lečenje. On definitivno ima šifru bolesti.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17