30.05.2023.

13:21

Foto: Pink/Informer

Džet set

FANOVI KUPUJU ANĐELI I ZVEZDANU STAN OD 100.000 EVRA! Novac stiže i iz inostranstva, za dva meseca će dobiti krov nad glavom

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja. Naime, Zvezdan je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela prišla Maji Marinković s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.

Njih dvoje su prekršili pravilo Velikog šefa zbog čega snose kaznu od po 50.000 evra. 

Informer

Anđela i Zvezdan

Posto s ostali bez honorara i sa dugom od 100.000 evra, fanovi ljubavnog para su odlučili da Anđeli i Zvezdanu kupe stan, da ne bi živeli sa Mokom Slavnićem. 

- Oni podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše - ispričao je jedan od njihovih fanova.

Informer

Anđela i Zvezdan

Njihov fan je zatim dodao da među njima ima i puno onih koji žive i rade u inostranstvu, te je ubeđen da će uspeti da prikupe 100.000 evra za jednosoban stan u srpskoj prestonici.

- Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu - sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve.