• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype/Informer/D. I.

30.05.2023

09:12

ŠTA SI SVE NAPRAVILA, DOBRO SMO I ŽIVI! Otac Anđele Đuričić besan kao ris, ovo su njegove prve reči!

printscreen

Rijaliti

ŠTA SI SVE NAPRAVILA, DOBRO SMO I ŽIVI! Otac Anđele Đuričić besan kao ris, ovo su njegove prve reči!

Podeli vest

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić sinoć su gostovali u emisiji kod Dalile Dragojević i Milana Miloševića u kojoj su prvi put otvoreno govorili o reakcijama članova njihove porodice. Mlada Crnogorka priznala je da je njen otac bio veoma ljut zbog svega.

Anđela je odmah priznala da se čula s majkom i ocem, te da su joj iste sekunde sve zamerili:

- Javila sam se:"Tata, jesi li dobro? Kako si?". Čovek me pitao:"Šta jesam li dobro? Šta si sve napravila dobro smo i živi i zdravi". Stvarno, odmah mi je rekao sve što je imao. Pitao me je:"Znaš li ti šta si nam napravila? Znaš li koliko vremena su nam novinari proveli ispred kuće?" Nije mi pominjao Zvezdana, samo mi je rekao da, i mama i tata sa oboje sam se čula, da ćemo porazgovarati o svemu što se dešava, što se dešavalo i što će se dešavati - kazala je Anđela koja je prokomentarisala i prodaju kuće u Herceg Novom za koju su mnogi mislili da žele da je prodaju od kada je ona napravila opštu pometnju u rijaliti programu:

Foto: youtube prntscreen/Hype tv

Anđela i Zvezdan

- Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju - istakla je za "Hype".

Foto: RTV Pink/Antonio Ahel/Printscreen

Otac joj je besan kao ris... Anđela sa roditeljima

Razlog za Anđelinu diskvalifikaciju je taj što je nasrnula na Maju Marinković, a Đuričićeva je sada priznala da joj je Zvezdanova prevara sa starletom najteže pala:

- To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve - šokirala je Anđela priznanjem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija