31.05.2023.

15:53

Foto: printscreen

Džet set

MOKA SLAVNIĆ OTKRIO DA LI SE ČUO SA ANĐELINIM RODITELJIMA! Košarkaška legenda je ispričao zašto su Đuričići ljubomorni na njega!

Zvezdan Slavnić i njegova 22 godine mlađa devojka, iz Crne Gore Anđela Đuričić, diskvalifikovani su iz Zadruge zbog nasilničkog ponašanja. Slavnić je s motkom uleteo u spavaću sobu, dok je Đuričićeva žestoko nasrnula na Maju Marinković, zbog čega su odlukom Velikog šefa odmah izbačeni i dužni su da isplate kaznu od po 50.000 evra.

Informer

Moka Slavnić

Nakon diskvalifikacije Anđela i Zvezdan smestili su se kod Moke, koji je otkrio zašto je Đuričićeva plakala, a sada je istakao i da njeni roditelji ne prodaju kuću zbog sramote.

- Saznao sam pravu istinu o kući Anđelinih roditelja. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u "Zadruzi" nego je ta odluka odavno donešena iz nekih njihovih razloga. Nisam se čuo sa njima još uvek. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga i ja im ništa ne zameram - rekao je Moka.

Informer

Anđela Đuričić