• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.05.2023

23:30

ĆELAVA SAM, ISČUPALA MI JE CELU LEVU STRANU! Maja Marinković nakon Anđelinog napada pala u depresiju, moli za pomoć!

printscreen

Rijaliti

ĆELAVA SAM, ISČUPALA MI JE CELU LEVU STRANU! Maja Marinković nakon Anđelinog napada pala u depresiju, moli za pomoć!

Podeli vest

Kontroverzna učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je zbog nasilnog ponašanja, jer je nasrnula na cimerku Maju Marinković, povukla je za kosu i brutalno je bacila na pod.

Kako se kasnije otkrilo, Crnogorka je tokom pomračenja uma uspela da Marinkovićevoj počupa dobar deo nadogradnje, što je nju bacilo u depresiju, pa sada neprestano moli za pomoć jer je, kako kaže, ćelava.

- Molim te, baš sam pala u depresiju, ona mi iščupala celu levu stranu, uopšte nemam kosu sa te strane! Svega mi na svetu, pogledaj, ćelava sam tu! Samo moja kosa, samo da mi vrate tih par pramenova, molim te - govorila je Maja.

Foto: printscreen

Podsećanja radi, osim Anđele Đuričić koja je krvnički napala Maju Marinković, diskvalifkovan je i Zvezdan Slavnić, koji je istog jutra dohvatio letvu i krenuo da zastrašuje zadrugare po Beloj kući, kao i da lomi sve pred sobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran NS

pre 10 meseci

U svom zivotu... a imam iza sebe 58 godina... Vecu KURVETINUUUUUU od Maje nisam video u svom zivotu! O kakvim pramenovima prica drompulja... Pa od 40 "takmicara" Zadruge ... na nju se popelo 20!!!! Nju nije samo voditelj programa?!?! O kakvoj KURVETINIIII mi pricamo?????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija