21.06.2023.

23:55

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

SVE ŠTO SAM REKLA JE BLAGA EROTIKA ZA ONO ŠTO SLEDI! Milena pripretila Ani: Ako ja započnem rafal sa pokrićem koje imam...

Prijateljstvo dugo 30 godina danas je završeno zbog teškoh reči koje su pale sa obe strane. 

Naime, Milena Kačavenda je danas demantovala tvrdnje kako je od fanova Ane Ćurčič uzimala novac, a nakon toga je istakla da je razočarana u svoju dugogodišnju drugaricu jer nije stala u njenu zaštitu nakon izlaska iz rijalitija. 

Informer

Milena i Ana

Ana Ćurčić se nakon toga oglasila putem lajva na svom Instagram profilu rekavši da je sve želela da reši mirnim putem sa Kačavendom, u četiri zida, ali da je ona izabrala da javno priča o svemu. Ćurčićeva se tu nije zaustavila pa je Milenu blokirala na Instagramu i tim gestom stavila tačku na prijateljstvo dugo 30 godina.

Informer

Milena Kačavenda

- Sve što sam rekla je blaga erotika za ono što tek sledi ako me neko bude jahao. Mesecima sam davala sve od sebe da bi prvo pitanje nakon izlaska bilo: "Koliko sam para uzela?". Da ja nisam bila uz nju zauzela bi 46. mesto! Muka mi je od Bujanovca, lažnih lavica i gluposti, ako ja započnem rafal sa sve pokrićem koje imam, nikome neće biti dobro! Savetujem im da obuku pancir po mogućstvu od kevlara, lagan da im ne bude vruće u julu - izjavila je Milena..