23.06.2023.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

ZARATILE KUME! Kačavenda: Bez mene bi osvojila 46. mesto! Ana: Samo mi praviš probleme!

Dok je Ana bila u rijalitiju, Milena ju je podržavala i javno iznosila mnoge šokantne detalje iz njenog braka sa Zvezdanom Slavnićem. Kume su se videle u finalu "Zadruge", a onda je usledilo zatišje pred buru sve do juče, kad je Kačavenda žestoko udarila na Ćurčićevu! Sve je počelo kad su Anini fanovi optužili Milenu da je ukrala novac i poklone koje su slali omiljenoj zadrugarki.

- Dojadile su mi priče da sam ukrala novac i poklone! Nijedan upišani dinar nije završio u mom džepu, a ukupno je bilo uplaćeno 43.000 dinara. Da nije bilo mene, ne bi se u celu priču uključio Aca Bulić i Ana ne bi osvojila ni 46. mesto u "Zadruzi"! Mislim da sam zaslužila bar jedno "hvala" od nje - razočarana je Kačavenda.
 

Informer

Kačavenda progovorila

Otpratila je na Instagramu

Ona priznaje da je preterala u vređanju porodice Slavnić:

- Priznajem, bila sam ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se reši zlostavljača, a najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić, jer sam ih vređala. Moram da priznam da me je Zvezdan ispoštovao više nego Ana, nikad mi nije uputio ružnu reč! Kada su ga pitali: "Ko je ta kuma Milena Kačavenda", rekao je da ne zna. A Ana me demantuje otkad je izašla!

Informer

Krivo joj zbog porodice Slavnić


Kad je Ana saznala šta je kuma rekla za nju, naprasno ju je otpratila s društvenih mreža! Ona sada čak tvrdi da nije imala nikakav dogovor sa kumom da iznosi prljav veš iz njenog braka sa Zvezdanom.

- Ona je sama odlučila da javno iznosi neke informacije i preterala je! Bila sam korektna, pozvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način. U pitanju je moj život, trebalo je da poštuje moju odluku. Hvala joj što me je branila, ali ne sviđa mi se način na koji je to radila. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali ona očigledno ima potrebu da sve bude javno. Samo mi pravi probleme! - rekla je Ćurčićeva.

Teške optužbe

Informer

Ana otpratila Kačavendu

Podsetimo, dok je Ana bila u "Zadruzi", Kačavenda je tvrdila da je Zvezdan fizički zlostavljao njenu kumu.

- On je nju tukao! Osam sati je bila vezana za radijator... Osam sati ju je tukao i pljuvao, pa bi uzeo bejzbol palicu i opalio je dva-tri puta po nogama da ne bi mogla da beži. Bila je modra i izbezumljena - rekla je tada Kačavenda, a Ana se šokirala kad je to čula po izlasku iz rijalitija:
- Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena!

Zvezdan ostao i bez devojke i bez novca

Zvezdana Slavnića je desetak dana posle rijalitija ostavila ljubavnica Anđela Đuričić. Tako je ostao i bez devojke i bez novca, pa sada na Tik toku svakodnevno traži od fanova da mu uplate pare.
- Ljudi, spremite se, samo jako! Ovo nije sramota, biće i narednih dana ovako, samo isto radite - prosio je Slavnić na Tik toku.