• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

21.06.2023

23:55

SVE ŠTO SAM REKLA JE BLAGA EROTIKA ZA ONO ŠTO SLEDI! Milena pripretila Ani: Ako ja započnem rafal sa pokrićem koje imam...

Printscreen You Tube

Rijaliti

SVE ŠTO SAM REKLA JE BLAGA EROTIKA ZA ONO ŠTO SLEDI! Milena pripretila Ani: Ako ja započnem rafal sa pokrićem koje imam...

Podeli vest

Milena je istakla da više neće ćutati ako Ana udari na nju, već da će izneti sve informacije koje poseduje.

Prijateljstvo dugo 30 godina danas je završeno zbog teškoh reči koje su pale sa obe strane. 

Naime, Milena Kačavenda je danas demantovala tvrdnje kako je od fanova Ane Ćurčič uzimala novac, a nakon toga je istakla da je razočarana u svoju dugogodišnju drugaricu jer nije stala u njenu zaštitu nakon izlaska iz rijalitija. 

Foto: ATA Images, E - Stock

Milena i Ana

Ana Ćurčić se nakon toga oglasila putem lajva na svom Instagram profilu rekavši da je sve želela da reši mirnim putem sa Kačavendom, u četiri zida, ali da je ona izabrala da javno priča o svemu. Ćurčićeva se tu nije zaustavila pa je Milenu blokirala na Instagramu i tim gestom stavila tačku na prijateljstvo dugo 30 godina.

Foto: Informer

Milena Kačavenda

- Sve što sam rekla je blaga erotika za ono što tek sledi ako me neko bude jahao. Mesecima sam davala sve od sebe da bi prvo pitanje nakon izlaska bilo: "Koliko sam para uzela?". Da ja nisam bila uz nju zauzela bi 46. mesto! Muka mi je od Bujanovca, lažnih lavica i gluposti, ako ja započnem rafal sa sve pokrićem koje imam, nikome neće biti dobro! Savetujem im da obuku pancir po mogućstvu od kevlara, lagan da im ne bude vruće u julu - izjavila je Milena..

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 1 godinu

bravo Milena sve sto pricas ja podrzavam i svakonko ima iole mozga uvidece da je Ana usla nebili povratila Zvekija namerno kazem zveki jer voli da bije a ona voli batine i zato je bila toliko dugo sa njim MILENA samo napred raskrinkaj tu BOLESNICU jer nju nije briga ni za decu samo da bude sa ZVEKIJEM

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija