22.06.2023.

22:54

Foto: Inforrmer

Džet set

MAMA JE LOŠE! Drama u porodičnom domu Slavnića, Zvezdan hitno mora da vozi Slavicu kod doktora

Zvezdan Slavnić se uključio u lajv na svom Tiktok profilu gde je ispričao da je njegova majka, Slavica Slavnič imala nezgodu tokom koje je povredila koleno, zbog čega mora da je vodi na pregled. 

Informer

Zvezdan

- Mama Slavica je loše, pala je, povredila je koleno, vodim je na pregled - rekao je Zvezdan.

Podsetimo, Zvezdanova majka Slavica Slavnić nedavno je otkrila sve detalje odnosa sa Anom. Progovorila je o sukobima među njima, a onda je otkrila da ju je Ćurčićeva navodno dva puta i fizički napala i gađala je stvarima koje su joj bile pri ruci.

Informer

Zvezdan i Ana

- Ja sam četiri godine živela sama sa njom i sa decom. Ne bih baš da se pohvalim sa tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba kada je uhvati ta njena žuta minuta, to je bukvalno spašavaj se ko može. Da li je pepeljara pri ruci ili telefon, ona je u stanju da gađa. Gađala je tako mene i svoju ćerku, pa smo se mi izmakle. Ima u sebi strašnu agresiju. U par momenata se tamo (u "Zadruzi") videlo kada je krenula da vrišti na Zvezdana, da histeriše i kada je gurnula Anđelu. E to je Ana, a ljudi to nažalost ne znaju - rekla je Zvezdanova majka tada za domaće medije.