• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/A.S.

22.06.2023

19:31

MILENA SE JAVNO ZAHVALILA ZVEZDANU! Nakon prekida prijateljstva sa Anom, Kačavenda stala na Slavnićevu stranu

Zoran Sinko/ print

Rijaliti

MILENA SE JAVNO ZAHVALILA ZVEZDANU! Nakon prekida prijateljstva sa Anom, Kačavenda stala na Slavnićevu stranu

Podeli vest

Milena je istakla da ju je Zvezdan više ispoštovao od Ane, sa kojom se družila 30 godina.

Milena Kačavenda je juče demantovala tvrdnje kako je od fanova Ane Ćurčič uzimala novac, a nakon toga je istakla da je razočarana u svoju dugogodišnju drugaricu jer nije stala u njenu zaštitu nakon izlaska iz rijalitija. 

Foto: printscreen

Milena i Ana

Ana Ćurčić se nakon toga oglasila putem lajva na svom Instagram profilu rekavši da je sve želela da reši mirnim putem sa Kačavendom, u četiri zida, ali da je ona izabrala da javno priča o svemu. Ćurčićeva se tu nije zaustavila pa je Milenu blokirala na Instagramu i tim gestom stavila tačku na prijateljstvo dugo 30 godina.

Milena se sada, nakon svega, oglasila i javno zahvalila Zvezdanu Slavniću jer kako je rekla, više ju je on ispoštovao nego njena drugarica Ana. 

Foto: Printscreen

Milena Kačavenda

- Da li je Milena preterala sa svojim izjavama? Jeste, Milena je bila ostrašćena i preterala je. Ja kažem Milena jeste bila ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se za vek i vekova reši zlostavljača. Mogu da kažem da sam najviše preterala u njenoj odbrani, najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vređala nemilice. Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu reč, niti je u životu meni nešto ružno uradio - rekla je Milena.

Foto: Informer

Zvezdan

Milena je zatim izjavila da Zvezdan nikada nije rekao ni jednu ružnu reč za nju, čak i onda kada ga je i sama napadala. 

- Kada su ga pitali: "Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada", on je jednu stvar izgovorio, a to je: "Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu". To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim. Nije ulazio u dublje i ružne priče, a potpuno svestan da jedni razlog što sam ga napala svim silama i svim raspoloživim sredstvima, a to je jezik i njegovu porodicu koja po mom mišljenju nije smela nikada da kaže ružnu reč za Anu, je samo bilo zbog Ane. Ja sa tim čovekom kao Milena Kačavenda, lično i personalno, nikada ružnu reč nisam razmenila. Od Aninog izlaska nisam dobila nijedno hvala, a nisam ga iskreno ni očekivala - rekla je Milena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svedska

pre 1 godinu

Ima i uspesniih Srba u svetu o kojima bi trebalo malo vise da posvetite paznju , informisete, a ne samo o nekim tamo slavnicima caru. miljani ili kako se ta vasa elita zove.Ko to sve prati i gleda ne mogu da shvatim, ali u Srbiji ima drkadjija kojima je to interesantno..

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija