21.07.2023.

09:45

Foto: Zoran Sinko/promo

Džet set

Maja ide kod bivšeg u Budvu! Evo ko je on i kakve planove starleta ima sa njim!

Maja Marinković najavila je da se pakuje i za koji dan putuje na letovanje u Crnu Goru. Starleta zna da je dole već njen bivši dečko Janjuš, sa kojim je prošle nedelje gostovala u jednoj emisiji kada su joj se vratile stare emocije prema njemu.

- Idem na more u Budvu sa drugaricom Slađom, moram da se vratim i da ponovo budem ona stara Maja. Mislim da sam dobro psihički, ali mnogo sam se namučila u prethodnom periodu - rekla je Maja koja jedva čeka da se sretne sa Janjušem.

Informer

Maja spremna za Budvu

- Čula sam da je u Budvi Jaško sa ćerkom, jedva čekam da odem dole da se sretnemo. Evo pozdrav za njega i da mu najavim da stižem. Obećavam da neću praviti nikakve skandale, pa videli su svi kako smo se dobro zabavili dok smo zajedno gostovali u jednoj emisiji nedavno. Toliko je bilo pozitivne energije. Ako se sretnemo po gradu ili na nekoj plaži popićemo piće, što da ne. Isparila je ta neka negativa iz nas, i ok mi je da posle svega što smo imali i prošli da nema više zle krvi između nas -  otkrila je Marinkovićeva planove.

Informer

Maja jedva čeka da se sretne s Janjušem


Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović okončali su svoju vezu, a nakon njenog gostovanja u emisiji "Narod pita" u kojoj se našla sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, Bilal je dobio napad ljubomore i zapretio joj samoubistvom ako mu se ne javi. Brajlović ju je još jednom pozvao kako bi razgovarali, ali se Marinkovićeva i dalje nije javljala.

- Je l' te imalo stid da mi ovo radiš? Znači ne odgovaraš, sa njim si... Hvala ti... Odoh da se ubijem. Alaha mi. Ćao Majo - poručio joj je Bilal u poruci.

Informer