• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

21.07.2023

07:32

"Zaključavala me, tukla, uzimala pasoš!" Bilal izneo niz optužbi na Majin račun, otkrio šta se sve dešavalo za vreme njihove veze

Insajder

Rijaliti

"Zaključavala me, tukla, uzimala pasoš!" Bilal izneo niz optužbi na Majin račun, otkrio šta se sve dešavalo za vreme njihove veze

Podeli vest

Bilal je razvezao jezik i otkrio kakve mu je scene Marinkovićeva navodno priređivala nakon izlaska iz rijalitija.

Bivši rijaliti učesnik Bilal Brajlović našao se u centru dešavanja nakon raskida, naizgled idilične veze sa Majom Marinković. Nakon što se u javnosti pojavio snimak na kojem se vidi kako je Brajlović sav u modricama i izgreban, Bilal je otkrio da ga je Maja navodno stalno tukla, kao i da mu je priređivala niz neprijatnih situacija. 

Foto: Informer

 

- Očekivao sam da će da iznese neke stvari, pretila mi je dosta puta da će poslati neke slike, da sam ja nešto radio. Volim je i sad. Ja sam svakog dana doživljavao scene koje ljudi ne dožive. Od grebanja, udaranja, pretnji, npr. Taki, a čoveku ništa ružno nisam uradio. Posvađamo se, izmisli scenu, ljubomorna na pepeljaru. Počne da zove ljude, priča svoju verziju priče, da sam ja nešto napravio - krenuo je Bilal.

Brajlović je ispričao kako je Maja navodno slagala da su je njegovi terali da pređe u islam. 

- Nije samo u Mostaru bio haos, to je svaki dan bio haos. Nikad nisam ništa pričao, izneo... A ona... Priča da smo je terali da pređe u islam, da smo je držali zaključanu... Evo, ja sam za Bajram bio sa Majom u Srbiji, nisam bio sa svojima. Kad se to završilo, išli smo kod mene, jeli baklave - dodao je Brajlović.

Foto: Aleksandar Jovanović

 

Bilal je naveo i da ga je Maja zaključavala u stan i uzimala pasoš, kako bi bila sigurna da je neće prevariti.

- Došli smo u fazu da me zaključa u stan, uzme mi pasoš, tek tad može da spava. Sve sam pokušavao fino, molio je da mi ne pravi scene, da ne udara, da ne zove ljude kad se svađamo... Ja razumem Takija, ona pozove i svašta ispriča, pa posle nije tako. Ja prvi sebe ne bih gotivio - rekao je Bilal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija