29.07.2023.

07:08

Foto: Informer

Džet set

Procurio spisak "Zadruge 7 Elita"! Ovo su potencijalni učesnici, među njima pevači i političari, ali i jedan biznismen

Kako prenose mediji, na spisku su se našla imena nekih već poznatih ličnosti i učesnika rijaltija iz prošlosti, poput  Dragane Šarić, poznatije kao Bebi Dol, Maje Nikolić, Miloša Bojanića, Radovana Radovića Rake, Snežane Mišković Viktorije, Ivana Fecea Firčija… Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić, takođe, su na spisku potencijalnih učesnika.

Informer

- U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomešane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sledeće nedelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost - rekao je svojevremeno izvor blizak produkciji.

Informer

I dok se o učesnicima i dalje samo spekuliše, već je uveliko poznato ko će biti voditelji, a juče su snimili i promotivni spot te su gledaoci televizije Pink imali priliki da vide da će ih i kroz ovu sezonu voditi Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić i novo lice popularnog rijaliti programa, Maša Mihailović.