• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

25.07.2023

10:40

Miloš Bojanić opleo po Ani i Rasti, a evo koga još nije štedeo! Otkrio i detalje ulaska u rijaliti

Informer

Estrada

Miloš Bojanić opleo po Ani i Rasti, a evo koga još nije štedeo! Otkrio i detalje ulaska u rijaliti

Podeli vest

Miloš Bojanić progovorio je o mladim snagama na domaćoj estradi, a kako je jedan od istaknutijih pobednika rijaliti programa, otkrio je da li ćemo ga ponovo gledati u ovom formatu.

Folk pevač Miloš Bojanić čitavo je leto u svojoj vili na obali mora, u crnogorskim Baošićima, ali uprkos tome što tamo poseduje luksuznu nekretninu, on planira da je je proda, nakon čega će se preseliti na brod.

Kako je na estradi više od četiri decenije, pevač je dočekao i ispratio mnoge pevače, a da na pitanje da li zna ko su trenutno najaktulniji performeni, Bojanić kaže:

Foto: ATAIMAGES

Miloš Bojanić

- Ko? Ne znam stvarno. Video sam nešto u novinama, Vojaž ili Bojaž, nemam pojma, Breskvicu znam samo kao voće. Kakva Breskvica, nemam pojma (smeh). Jala i Buba, njih sam video na TV, ali ih nisam čuo da pevaju. Mislim, pevali su oni, ali nisam ih razumeo. Rastu znam, ali no koment, on je malo problematičan lik. Znam Anu Nikolić, nju više gledam nego što slušam.

Miloš Bojanić odneo je ubedljivu pobedu u rijaliti programu "Farma 2", i od tada izbegavao je bude deo tog formata, a na pitanje da li će ga Srbija još jednom prilikom gledati zatvorenog pred kamerama, vlasnik hita "Čigra", odgovorio je:

Foto: ATAIMAGES

Miloš Bojanić

- Nikad, pa nikad, pa tačka, pa opet nikad. Ja sam to jednom pokazao da umem i ne dao bog da ja jednu godinu mog života budem odvojen od porodice i prijatelja. Ne postoji taj novac koji bi mogao od ovog života što mi je ostalo da mi otkupi godinu zbog rijalitija - kazao je Miloš za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija