03.08.2023.

18:45

Foto: printscreen

Džet set

Sudar titana - Nekada kume, a danas najgori neprijatelji! Ana Ćurčić isprozivala Kačavendu nakon saznanja da ulazi u "Zadrugu"!

Ona je gledaocima postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, a sada su njih dve na ratnoj nozi i ne komuniciraju, pa su mnogi jedva čekali Anin komentar na ovu informaciju.

Informer

 

Ćurčićeva se momentalno oglasila putem svog Instagram profila i prokomentarisala vest da Milena ulazi u Zadrugu 7, koja joj se, po svemu sudeći, uopšte nije dopala:

Informer

 

Ana smatra da se Kačavenda proslavila preko nje i da nije zaslužila ovoliki publicitet, a sada se čeka Milenin odgovor na ove javne prozivke.

Šta ti je self-marketing, na tuđoj muci... E živote - napisala je Ana Ćurčić, stavivši svakome do znanja da ne podržava ulazak svoje nekadašnje drugarice i kume.

S obzirom na to da je Milena pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći.