• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2023

12:26

Ana Ćurčić napustila emisiju kada su joj spomenuli smrt ćerke! Zadrugarka se stravično potresla

youtube prntscreen/Zadruga Official

Rijaliti

Ana Ćurčić napustila emisiju kada su joj spomenuli smrt ćerke! Zadrugarka se stravično potresla

Podeli vest

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" sa Žanom Đorđević, a kada ju je gledateljka isprovocirala i "udarila" u bolnu tačku, ona je napustila studio.

Gledateljka koja se javila u emisiji spomenula je Aninu ćerku za koju ona veruje da je i dalje živa i ovo je Ćurčićevu strašno pogodilo:

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

- Žana stvarno jeste jedna gospođa to se po držanju vidi, što naravno ne možemo reći za gospođu preko puta. Zanima me zbog čega sa vašim britkim umom ne dozvoljavate sebi da se usudite da prokomentarišete osobu koja sedi preko puta vas, Anu čini mi se. Prokomentarišite tu celokupnu osvetničku, feminističku priču - rekla je gledateljka.

- To osvetničko je baš naglašeno - rekla je Ana.

- Ne libim se ja nikoga da prokomentarišem, samo što je moje mišljenje možda malo drugačije. Izjasnila sam se već da bih uradila sve suprotno od Ane. Svi mi emitujemo energiju i sličan se sličnom raduje, kako emitujemo tako i zračimo. Pitala sam Anu u Zadruzi da li bi svojoj mami oprostila nešto neoprostivo za drugu osobu, a ona mi je dala odgovor da naravno bi jer je to njena majka. Kad nosite to nešto u sebi jednostavno ne možete da budete srećni i emitujete energiju kad nosite to nešto osvetničko u sebi - rekla je Žana.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

- Nas zaliva ta priča kako je tu neko nešto, pretnje, mafijašenje, devedesete godine koje su smrdele na benzin, a to je ta žena tu, ona propagira. Vi potpuno korektno govorite sad, ali ja vas konkretno pitam za tu priču, žena ide sa specifičnim tipovima, celu familiju tetovira tim imenima - rekla je gledateljka.

- Baš ste mi zanimljivi gospođo, nešto ste mi poznati. Ja nisam nikakav mafijoza gospođo - rekla je Ana.

- Žena tog profila o moralu može da priča eventualno na buvljaku - rekla je gledateljka.

Gledateljka je spomenula Anin porođaj u mladosti i gubitak njenog deteta, zbog čega je zadrugarka napustila emisiju.

- Ja ne bih mogla sebi da dozvolim da ostanem trudna sa 19 godina. Ja sam tad studirala i u tom periodu se druge stvari rade. U 19 godina se čovek ne razmnožava, a pogotovo to ne dozvoljavaju roditelji. To govori o raznim problemima - rekla je gledateljka.

Ovo je Anu razbesnelo, pa je odgovorila ženi koja se javila:

- O kojim problemima? Da devojka koja ima svog prvog momka i želi da se uda za njega. Neću vam dati da me isprovocirate, samo uživajte. Veliki pozdrav - rekla je Ana.

Međutim, gledateljka nije odustajala:

- Ja ne želim s vama da razgovaram. Ona priča o smrtnom slučaju, a malopre je tako cinično prokomentarisala smrt u porodici Ivana Marinkovića - rekla je gledateljka.

- Je l' ona ovo priča o mom smrtnom slučaju? Da li ste spomenuli moj smrtni slučaj? - pitala je Ana.

- Ja sam rekla ono što sam rekla, a vi vratite klip. Imali ste neke smrtne slučajeve o kojima ste pričali, a onda se niste smejali kao što ste se smejali Ivanu Marinkoviću - rekla je gledateljka.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

- Napustiću emisiju bude li pričala o ovome. To ti odmah kažem sad - rekla je Ana Darku.

 Ajde da ne pričamo o smrtnim slučajevima, stvarno je bezveze - rekao je voditelj.

- Bilo je grozno, njen komentar je bio ciničan - rekla je gledateljka.

- Pričala je o detetu mom koje je umrlo, a to neću da dozvolim - rekla je Ana i napustila emisiju.

- Ana možeš da se vratiš, gledateljka je uporedila to što si se nasmejala - rekao je Darko.

- Ne, ne, ne - ponavljala je Ana.

- Meni je žao što se dogodilo to da se Ana rastuži i rasplače i da izađe iz emisije. Ja razumem da joj je bilo bolno da gospođa pominje njen smrtni slučaj iz mladosti. Gospođa je htela da uporedi kako Ana komentariše Ivanov gubitak i kako se oseća zbog svog gubitka i Ana je u tom trenutku odlučila da napusti studio, zbog čega mi je žao - rekao je voditelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase
Društvo

" Odbrana Srbije zadatak svih nas": Svečanost povodom završetka školovanja 13. klase VSBO i oficira 67. klase

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas, u Domu Narodne skupštine, svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“.

05.07.2024

15:10

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Novak pokrenuo lavinu! Posle Srbina oglasili se i Alkaraz, Rune, Mekinro... (FOTO)
Tenis

Novak pokrenuo lavinu! Posle Srbina oglasili se i Alkaraz, Rune, Mekinro... (FOTO)

Britanac Endi Marej odigrao je poslednji meč u karijeri na Vimbldonu. Osvajao je dva puta ovaj turnir, zlatnim slovima upisan je u istoriju "zelenog" grend slema, a Novak Đoković ga je čekao na terenu da ga zagrli, javno je na društvenim mrežama izrazio poštovanje prema prijatelju i rivalu, a onda su to učinili i mnogi ljudi iz sveta tenisa.

05.07.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija