• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

28.07.2023

11:34

Ana Ćurčić zatvara svoj salon?! Bulić je primorava da stavi katanac na lokal, ima druge planove za nju

ATAIMAGES

Rijaliti

Ana Ćurčić zatvara svoj salon?! Bulić je primorava da stavi katanac na lokal, ima druge planove za nju

Podeli vest

Bulić želi da Ana bude glavna u lokalu koji on otvara zajedno sa Zoricom, jer mu je žao da se muči, pošto smatra da nakon svega treba malo da uživa.

Ana Ćurčić godinama unazad drži svoj kozmetički salon, ali dok je bila u rijalitiju, posao i nije baš cvetao, zbog čega ona razmišlja da zatvori salon. 

Sa druge strane, Buliću je žao da se ona muči za mali novac dok radi tretmane, pa joj je predložio da zatvori salon i bude glavna u lokalu koji planiraju on i Zorica da otvore. 

Foto: E-Stock

 

- Ani ne cvetaju ruže u biznisu, razmišlja da zatvori salon i pređe u neke druge vode. Aca Bulić i Zorica Marković planiraju da otvore neki ozbiljan restoran u gradu, pa joj Aca predlaže da ona bude glavna za taj lokal u koji bi uložio velike pare. Žao mu je da se muči ceo dan u salonu za neku siću, a sa druge strane, njoj je teško da zatvori nešto za šta se godinama borila - govori izvor.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

Aca je pregladao Ani da se odmori od svega i da samo uživa pored njega, ali ona to ne želi jer je navikla da radi. 

 

-  Mnogi su joj predlagali da se baci na društvene mreže i da preko Tiktok-a zarađuje, ali ona sebe ne vidi u tome, iako bi tu više novca zaradila, nego u salonu. Ana misli da treba da se bavi nekim ozbiljnijim poslom, a Aca je tu da je podrži i pogura šta god ona izabrala. On joj predlaže i da ništa ne radi, da samo uživa pored njega, ali ona neće da čuje za tu opciju. Žena je navikla da zavrne rukave i zaradi za sebe, ona se bori ceo svoj život, ne zna ta da sedi kod kuće i uživa - završava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija