• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

27.07.2023

20:10

Preokret godine! Ana Ćurčić javno podržala Anđelu Đuričić!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Preokret godine! Ana Ćurčić javno podržala Anđelu Đuričić!

Podeli vest

Anđela Đuričić tužila je Zvezdana Slavnića da je nad njom vršio krivična dela nasilje u porodici i nanošenje lakših telesnih povreda. Za domaće medije se povodom ove teme oglasila i Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić.

Ana je istakla da je upozoravala Anđelu da će doći do fizičkih obračuna. Ona je zaboravila na sve njihove nesuglasice i pružila podršku Anđeli u ovoj borbi.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

 

- U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - govori Ana koliko joj je krivo. 

Foto: Instagram prntscreen/andjeladjuricicc

 

- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboje - kaže Ćurčićeva i objašnjava šta se desilo sa njenom krivičnom prijavom protiv Zvezdana Slavnića.

Foto: printscreen

 

- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - rekla je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija