09.08.2023.

09:15

Foto: Informer TV

Džet set

Aleksandra se raspituje o Buliću! Ana obelodanila sve: "Fantazira da bi Aca bio sa njom!"

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić su pre dve večeri gostovale su u emisiji "Narod pita" kada je došlo do pravog skandala. Navodno, tokom reklama je drugopolasirana pretila pobednici, zbog čega je ova u uživo programu zvala policiju.

Informer

 

Haos između njih dve se nije zaustavio ni dan kasnije. Naime, Aleks je rekla kako se Anin dečko, Aca Bulić raspituje za nju, nakon čega se odmah Ćurčićeva oglasila. 

- Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu, ovoliko samopouzdanje?! - počela  je Ana.

Informer

 

Ona je otkrila da se Aleksandra uredno raspituje o njenom partneru Draganu Aci Buliću i pored toga što je bila tada u vezi sa Carem. 

- Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska k**a od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi u emisiji, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života - rekla je ona.