11.08.2023.

11:19

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Ona je kriminalac koji svima preti, čeka ljude po ulici!" Oglasio se on nakon što je Aleksandra prijavila Anu policiji

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i drugoplasirana takmičarka, Ana Ćurčić, naparavile su opštu pometnju prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita", pa je u jednom trenutku Ana čak pozvala i policiju.  

O njihovom gostovanju se danima priča, a tim povodom se oglasio i Ivan Marinković koji je žestoko udario po Ćurčićevoj. 

Informer

 

- Poznato je da ja Anu ne gotivim, njene neke stavove ne podržavam. Kompletno gostovanje je bilo fenomenalno, čak sam i ja odgledao. Mislim da je bilo vreme da se one suoče oči u oči kao prvoplasirana i drugoplasirana. Čestitam Aleksandri kako je iznela tu emisiju na način na koji je iznela i sve ono što je uradila, jer Ana je jedan klasični kriminalac koji svima preti, čeka ljude po ulici... - rekao je Ivan Marinković u emisiji "Narod pita".

Informer

 

Podsetimo, svađa između dve bivše zadrugarke je bila toliko burna, da je Aleksandra tokom emisije pozvala policiju.

- Čujem vas, uživo sam u programu na Pinku. Šta da radim, ja sam žena koja sama živi u Beogradu. Rekla je da će pozvati i poslati neke ljude. Meni niko ne sme da preti. Ne treba da šaljete vozilo, želim da budete u pripravnosti. Samo da vas obavestim da ću vas zvati ukoliko nešto bude. Preti mi sa određenim ljudima. Ja sam trenutno u emisiji - kazala je Aleks u emisiji.