20.08.2023.

17:10

Foto: Printskin

Džet set

Osman Karić otkrio detalje ulaska u rijaliti! U "Eliti" planira da skida maske svim učesnicima!

Osman Karić otkrio je da će ako uđe u rijaliti skinuti maske svim učesnicima! 

- Dobio sam poziv za rijaliti. Pošto sam već radio kao voditelj radio emisije "Amnezija" ponadao sam se da me zovu na razgovor u vezi tog radija. Bio sam iznenađen kada su i meni i mojoj suprizi Kristini ponudili ulazak u "Elitu". Bio sam zatečen, mislio sam da je neka šala u pitanju, iako nije prvi put da me zovu da uđem u rijaliti, što sam ja odbijao iz nekih sebi poznatih razloga - kaže Karić i objašnjava da li pojedini rijaliti učesnici treba da se tresu zbog istine koju planira da iznese o njima.

Informer

Svuda idu zajedno, pa i u "Elitu"

- Kada bih ušao bio bih čovek trenutka i komentarisao bih neka trenutna dešavanja, skidao maske igračima u čemu sam mogu slobodno reći doktor - iskren je Osman, koji je još uvek pod utiskom i još uvek vaga da li će da uđe ili ne.

Informer

 

- Kristina i ja razmišljamo i dvoumimo se da li nas dvoje porodično treba da uđemo ili ne. Mi imamo sređen život, a da bi ušli u rijaliti to bi morala da bude pozamašna cifra koju ne bi mogli da odbijemo. Moj sin Stefan kada je čuo za ovu ponudu, a zna kakav sam, sit se nasmejao, ali podržava svaku moju odluku kakva god ona bila - objasnio je Karić. 

Raskrinkao Anu Ćurčić

Osman Karić dugo je ćutao i pratio šta Ana Ćurčić priča u javnosti poslednja dva meseca i čekao je pravi trenutak da izađe sa svojom istinom.
- Dugo sam razmišljao, pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam „krimi džimi" ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se Ana i ja videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u „Zadrugu" u šta ću vas uveriti - rekao je Karić i u javnost pustio njihov telefonski razgovor od reči do reči. 

Informer

Prošao težak period 

Osman Karić prošao je težak period pre tri meseca kada je njegov sin Stefan navodno pretukao Natašu Šaviju, zbog čega je mesec dana bio u pritvoru u Rumi.
- Ne opravdavam nikakvo nasilje, pa ni to što je Stefan uradio. Nije mi lako. Uticaću na njega sigurno. Njegova majka je zatečena, brine se kao i ja. Da budem iskren, nisam se nadao da ću ovo sa Stefanom ovako teško podneti. Biću uz njega, a sve će sud rešiti - rekao je Osman. 

Informer