• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.07.2023

12:26

Pukla bruka! Osman Karić pobesneo nakon što je isplivalo da vila na Zvezdari nije njegova! Evo šta je poručio

printscreen

Estrada

Pukla bruka! Osman Karić pobesneo nakon što je isplivalo da vila na Zvezdari nije njegova! Evo šta je poručio

Podeli vest

Nekretnina kojom se rijaliti učesnik Stefan Karić i njegov otac izuzetno ponose, te je neretko objavljuju na mrežama nije njihova, u vlasništvu je Osmanove supruge Kristine.

Rijaliti učesnik Stefan Karić našao se u centru medijske pažnje nakon što ga je starleta Nataša Šavija optužila da je mučki pretukao.

Foto: Informer

Nataša Šavija

Uprkos tome što nije javna ličnost, Karićev otac, Osman, neretko je u medijima zbog svojih komentara na društvenim mrežama, a pored toga, njih dvojica su u više navrata otvarali vrata svoje kuće na beogradskoj Zvezdari.

Pomenuti objekat broji 132 kvadrata, a kako prenose domaći mediji, vlasnik kuće nije Osman. već njegova supruga Kristina. Ona je, naime, ovu kuću dobila u nasledstvo.

Foto: Instagram/printscreen

Stefan Karić, Osman Karić

Da se prisetimo, Osman se ovim povodom, usled brojnih spekulacija, oglasio te istakao da su vlasnici sporne nekretnine njegova supruga i on, kao da će jedini naslednik biti upravo Stefan.

- Na ovo pitanje ću vam dati jasan odgovor. Kuća je naša, to jest, mene i moje žene sa kojom živim sad će evo 26 godina. I nemamo jednu kuću na Zvezdari, već dve. Jedini naslednik će biti Stefan Karić - odgovorio je Osman u svoje i ime supruge za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15