27.08.2023.

22:36

Foto: printscreen instagram

Džet set

Voditeljka "Elite" sedam dana pred početak rijalitija napravila haos na Ibici! Šopićeva usnimljena u crnom vešu u toaletu (VIDEO)

Voditeljka "Zadruge", Ivana Šopić, odlučila je da napuni baterije pred novu sezonu rijalitija koji će nositi naziv "Elita", pa je tako otputovala na Ibicu. 

Ivana je sada na svom Instagram profilu podelila snimak iz kupatila, dok je na sebi imala crni, čipkani donji veš. Ona je zanosno pozirala i uvijala se dok se snimala u ogledalu.

Na njen izgled niko nije ostao imun, a komentari su se samo nizali: "Kakva riba","Bomba","Najlepša i najzgodnija","Predobra","Nema ti ravne" samo su neki od kometara.

Podsetimo, Ivana je nedavno otkrila kako je uzbuđena pred novu sezonu rijalitija.

- Nikad nisam bila uzbuđenija, jedva čekam da čujem i vidim reakcije naših gledalaca koji znam da mnogo očekuju. Mislim da ćemo opravdati titulu broj jedan. Svaka sezona se razlikuje dosta od prethodne. Svaki put kada pogledam neke prethodne emisije, pomislim “Jao Bože, mogla sam ovo mnogo bolje.” To znači da sam jako napredovala što mi i jeste cilj. Ove sezone sigurno moja napredna verzija, ali takođe i verzija koja ima mnogo da uči i upija - rekla je ona.