• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

27.08.2023

17:51

"Uzbuđena sam kao pred porođaj" Voditelji otkrili tajne o "Zadruzi 7 Elita", menja se sve, od pravila do izgleda kuće

shutterstock/Informer/instagram printscreen

Estrada

"Uzbuđena sam kao pred porođaj" Voditelji otkrili tajne o "Zadruzi 7 Elita", menja se sve, od pravila do izgleda kuće

Podeli vest

Najpopularniji rijaliti program "Zadruga 7 Elita" počinje 3. septembra, a voditeljski tim koji čine Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Ana Radulović, Maša Mihailović, kao i jedini momak među njima Darko Tanasijević, uveliko se spremaju.

Ovom prilikom svako od njih odgovarao je na pitanja o tome kako se pripremaju za veliko veče, kao i za celokupni rijaliti program.

Dušica Jakovljević: Uzbuđena sam kao pred porođaj

Da li nakon šest sezona “Zadruge” postoji doza treme i uzbuđenosti?

- Uzbuđena sam, ali više volim da kažem da uživam u tom iščekivanju, maltene kao kada provedete 9 meseci u trudnoći i jedva čekate da se porodite i vidite svoje dete. Pred nama je jedno televizijsko čudo i mnogo očekujemo od toga. Svima su nam misli usmerene samo ka tome.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Po čemu će se razlikovati Vaše voditeljstvo ove sezone u odnosu na prethodne?

- Ništa ne menjam, sazrevam zajedno sa projektima, situacijama i učesnicima sa kojima radim. Ovo je moja deseta sezona na televiziji “Pink” tako da me gledaoci mogu očekivati u najboljem svetlu. Moram da kažem da se ja jako psiho-fizički pripremam za sve što dolazi. Biću kao i do sada, pravična, svesna javne reči i trudiću se da budem najbolja.

Sada vas je petoro u timu voditelja, da li se desi da imate po koju nesuglasicu?

- Dolazim iz onog vremena stare televizijske škole u kojoj je trebalo biti jako snalažljiv, jako svestran i stalno učiti i truditi se. Uvek se radujem kada se neko nov pridruži timu, neko ko je na samom početku. Dobro se sećam svojih početaka i uvek sam tu za one koji se pridružuju našem iskusnom timu. Moje kolege će uvek imati moju podršku i spremnost da im dam savet ili ih uputim u tajne ovog posla. Radujem se što sam u poziciji da ja budem ta koja na nekog može da prenese svoje znanje i iskustvo. Jedva čekam da svi zajedno krenemo u ono što se zove “Elita”.

Ana Radulović: Nemam tremu

Približava se početak “Zadruge 7- Elite”. Da li ste uzbuđeni?

- Malo je reći da sam uzbuđena, zaista se toliko radujem početku da to ne mogu da opišem. Iskreno, radovala bih se i da sam samo neko ko gleda, a kamoli sto ću biti i deo ovog projketa.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Ovo je za Vas nešto novo. Da li postoji trema i da li ste tražili savet od Dušice s obzirom na to da ona godinama unazad vodi rijaliti?

- Nema treme, samo to neko uzbuđenje i radovanje. Nisam pitala Dušicu za savet, od svakog kolege gledam da učim. Što se tiče saveta, tu se najviše sa Ivanom Šopić konsultujem.

Kako se slažete Dušica, Darko, Ivana, Maša i Vi?

- Atmosfera između nas je super, što se kaže - tim smo.

Darko Tanasijević: Novi grad za novu sezonu

Da li će biti nekih novina s obzirom na to da je ovo posebna sezona “Zadruge”?

- Biće sigurno brojnih novina, za neke od njih i ja tek treba da saznam. Ne smem ništa precizno da otkrivam, da bi iznenađenje za gledaoce bilo što veće čim “Elita” krene s prikazivanjem. Menja se mnogo toga - od koncepta, pravila, pa sve do grada u kom će boraviti učesnici, vizuelnog i produkcijskog momenta. Zahvaljujući iskustvu koje sam sticao prethodnih godina, imam tu sposobnost da uspešno plivam u različitim žanrovima. Jednako sam profesionalan i dobar u emisijama koje su čist šou i zabava, ali i onim gde se na profesionalan, novinarski način obrađuju ozbiljne, nekada i teške životne teme. Tu sam za sve izazove i uloge u koje me budu stavili.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

Da li je prisutna pozitivna trema i uzbuđenje, početak nove sezone se približava?

- Tremu sam odavno prevazišao. Međutim uzbuđenje je nikad veće, kao i odgovornost, budući da znam da gledaoci mnogo toga od nas očekuju, ali i čelni ljudi Pinka, koji su mi ponovo ukazali poverenje da budem deo vodećeg tima, ovaj put tima “Elite”. Srećom, to uzbuđenje ili “pozitivna trema”, kao što se kaže, me ne parališe i ne blokira, već jako dobro “vozi”, povećava adrenalin i daje još veću motivaciju da dam maksimum.

Maša Mihailović: Super su me prihvatili

Vi ste potpuno novo TV lice. Da li ste pitali kolege Dušicu i Darka za savet, s obzirom na to da su oni godinama deo ovog projekta?

- Kad je zvanično objavljeno da sam nova voditeljka “Elite” svo troje su mi čestitali, poželeli dobrodošlicu u tim i rekli da uvek mogu da se oslonim na njh. Kazali su mi da su tu za sve sto mi treba. Ipak, lakše je kad imaš nekog sa tolikim iskustvom pored sebe.

Foto: Dejan Milićević

 

 

Kako Vam se čini ekipa, da li smatrate da ste deo jednog pobedničkog tima?

- Super se slažemo. Ekipa je sjajna, svi su jako pozitivni i od svakog može nešto da se nauči. Presrećna sam što radim sa njima, mislim da tim nije mogao biti bolji. Darko, Dušica i Ivana su me stvarno super prihvatili.

Ivana Šopić: Mnogo učim i upijam

Postoji li uzbuđenje i neizvesnost kako će se nova sezona “Zadruge” svideti gledaocima?

- Nikad nisam bila uzbuđenija, jedva čekam da čujem i vidim reakcije naših gledalaca koji znam da mnogo očekuju. Mislim da ćemo opravdati titulu broj jedan.

Foto: printscreen

 

 

Ovo je vaša treća televizijska sezona. Po čemu će se ova razlikovati od prethodnih?

-Svaka sezona se razlikuje dosta od prethodne. Svaki put kada pogledam neke prethodne emisije, pomislim “Jao Bože, mogla sam ovo mnogo bolje.” To znači da sam jako napredovala što mi i jeste cilj. Ove sezone sigurno moja napredna verzija, ali takođe i verzija koja ima mnogo da uči i upija.

Ana Radulović kaže da je Vas pitala za savet, šta ste je posavetovali?

- Savet koji bih volela da je meni neko dao je definitivno jeste da budem svoja i autentična. Smatram da je jako bitno da zadrži svoj lični pečat, a danas je vrlo lako izgubiti sebe prilagođavajući se drugima. Za nju sam sigurna da će zablistati, a njen osmeh je njeno njeno najveće oružje. Vrlo je inteligentna i snalazi se odlično u nepredvidim situacijama. Svi smo se sjajno uklopili.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija