26.09.2023.

18:38

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Aneli pokazala Janjušu sve svoje veštine u krevetu! Tresli se zidovi, ovakva akcija još nije viđena u rijalitiju (VIDEO)

Glavna tema rijalitija od samog početka jeste odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Iako je Aneli ušla kao prevarena žena koja je rekla da neće biti prisna sa muškarcima, a Janjuš kao zauzet čovek kojeg ne zanimaju druge žene, to ih ipak nije sprečilo da započnu svoju romansu. 

Informer

 

U početku su njih dvoje samo očijukali po Beloj kući, a juče je odnos malo izmakao kontroli. Naime, njih dvoje su se osamili na Rajsom vrtu, gde su se prepustili nežnostima, a mnogi nagađaju da su čak imali i intimne odnose.

Danas su Aneli i Janjuš nastavili da provode vreme u krevetu, ali na malo drugačiji način. Njih dvoje su se prevrtali i rvali po krevetu i podu, a zadrugarka je bivšem košarkašu tom prilikom pokazala sve svoje veštine, zbog kojih je on jedva uspeo da je savlada. 

Podsetimo, njihov odnos jako je iznervirao Anelinu sestru, Situ, koja se oglasila i otkrila kako njihova porodica ne podržava Janjuševi i Anelin odnos, kao i da se nada da neće započeti vezu u rijalitiju.