• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

26.09.2023

06:20

"Pokazao je koliko mu je porodica bitna!" Maja potkačila Janjuša nakon odnosa sa Aneli, ubeđena da i dalje pati za njom

Ata images/Informer

Rijaliti

"Pokazao je koliko mu je porodica bitna!" Maja potkačila Janjuša nakon odnosa sa Aneli, ubeđena da i dalje pati za njom

Podeli vest

Maja je istakla kako nije iznenađena Janjuševim ponašanjem, iako je obećao da neće biti ni sa kim u rijalitiju.

 

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osamili su se na Rajskom ostrvu gde su imali prilike da razgovaraju o svom odnosu. Nakon priče njih dvoje su legli jedno pored drugog, a na mrežama se pokrenulo nagađanje kako su čak imali i intimne odnose. 

Tim povodom se oglasila Janjuševa bivša, Maja Marinković, koja je dala svoj sud o Anelinoj i Markovoj vezi. 

Foto: printscreen pink tv

 

- Nista strano i neočekivano od strane Janjuša. Vidimo baš koliko se promenio, iz dana u dan pokazuje koliko voli svoju ženu i koliko mu je porodica prioritet. To je brak koji bih mogla opisati u par reči: " Para vrti gde burgija neće" .To smo imali priliku da gledamo, u skoro svim sezonama. A njegovi govori pre nego što će da uradi nešto, to je samo glupa priča koju neko napolju treba da popije, pametnom dosta - rekla je Maja. 

Maja je istakla kako zna da Janjuš i dalje pati za njom, iako to negira.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Mislim da je gospođa Ena adresa na koju treba takođe da se postave ova pitanja, s obzirom na to da je ušao kao "oženjen" čovek u ovu sezonu (smeh). Obrni, okreni, ipak sam ja neko koga on i dan danas ne moze da prezali, ali sta ces, navikne se čovek. Ne bih ulazila u ovu temu, da me čovek ne pominje danima, a ja baratam isključivo argumentima. Trebalo bi pažljivo da slušaju moje reči, a to je da gospođe trebaju svog kera da vežu za drvo - poručila je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)
Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

30.06.2024

18:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija